Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.6

Lördagen ger oss ännu en omgång av stryktipset och den här veckan ser det lite småklurigt ut. Everton samt Brighton lär bli kupongen stora favoriter och vi har tänkt att fälla en av dessa för att hämta de stora pengarna. Häng på!

1. Bournemouth – Stoke   1

Stoke rasar i tabellen efter en pigg inledning på säsongen och har inte gjort ett mål framåt på fyra raka matcher, samtidigt som de släppt in nio till antalet. Har dessutom skador på en del nyckelspelare. Bournemouth spelade riktigt bra mot Arsenal (0-2) senast men hade ett par olycksminuter som avgjorde matchen. Spelar en rolig fotboll och är med all rätt favoriter här. Spik på ettan!

2. Crystal Palace – Watford   x

Palace har gått otroligt tungt på slutet och har även stora skadebekymmer på mittfältet där bland annat Puncheon och McArthur saknas. En poäng på de fem senaste och ett av ligans sämsta hemmalag. Ingenting att luta sig mot. Watford har precis som Palace gått lite tungt på slutet och det är i anfallet det gått grus när inte Ighalo presterat. Har ändå ett par fina resultat med sig i ryggen och är inte alls borta här. Helgardera!

3. Everton – West Bromwich   1

Everton har blossat upp till stora favoriter och är i nuläget streckade på 75% av kupongerna. Visst, två raka segrar i bagaget med fint spel, men det motiverar inte så höga procent. Har frågetecken för backen Stones och målvakt Howard här. West Brom har inte gjort några bra matcher på slutet men spelar som bäst på bortaplan där de får “grisa” till sig poäng. Endast 14 insläppta mål på resande fot säger en del om den saken. Ettan ska vara utgångstecken men vi fyller på med ett kryss för att hitta pengarna.

4. Norwich – West Ham   2

Norwich gjorde fyra mål framåt i den galna matchen mot Liverpool (4-5) för ett tag sedan, men efter det har anfallsspelet inte alls fungerat. Inte heller försvarsspelet är bländande med 16 insläppta på de fem senaste. West Ham slog ut Liverpool i cupen tidigare i veckan, men det krävdes övertid och kan ha tagit hårt på krafterna. Två raka förluster på bortaplan mot behagligt motstånd oroar. Men tvåan känns bäst här och vi streckar därför x2 på kupongen.

5. Swansea – Southampton   1

Swansea stod för en bra insats borta mot West Brom (1-1) senast men fick se kvitteringen ramla in på tilläggstid. Stark bortaseger mot Everton innan det och laget känns på gång. Även skadeläget ser ljust ut. Southampton har gått bra på slutet men har nyckelspelare Wanyama avstängd här och det är ett hårt avbräck. Dessutom är laget betydligt bättre på hemmaplan än resande fot, vilket talar för svanarna här. Vi nöjer oss med 1x.

6. Blackburn – Hull   2

Blackburn har stått för en del vassa prestationer på slutet men har inte det rätta flytet och får oftast nöja sig med max en poäng. Är pressade i botten av tabellen. Hull försvarar sig direktplats till Premier League och förlusten senast är inte mycket att prata om, Burnley (0-1) är ett väldigt bra lag. Annars är formen mycket god och uppgiften här känns lämplig. Hull tar detta och vi spikar!

7. Brighton – Bolton   1

Brighton har hittat formen efter en blek period och tar nu upp jakten på en direktplats. 3-0 seger hemma mot Brentford senast där nyförvärvet Knockaert fick näta direkt. Bolton har fin form ska sägas med två vinster och ett kryss på de tre senaste. Men det är mot betydligt sämre motstånd än vad som väntar nu. Dessutom är Bolton bedrövligt dåliga på resande fot med endast fyra inspelade poäng under säsongen. Ettan är mycket stark!

8. Bristol City – Ipswich   x

Bristol har bytt tränare nyligen och fick effekt direkt med en trepoängare borta mot Charlton (1-0). Är även ett hyfsat hemmalag med poäng i 9 av 15 hemmamatcher. Ipswich var bleka mot QPR senast och har nu halkat utanför en playoff-plats. Ett av ligans absolut bästa bortalag under säsongen, men endast en poäng på de tre senaste bortamatcherna och noll mål framåt. Alla tecken ska med här.

9. Charlton – Cardiff   2

Charlton värvade ett lag som skulle finnas med och slåss om en playoff-plats, men nu slåss de istället för sin överlevnad i Championship. Spelade bra mot Rotherham näst senast i en 4-1 seger, men efter det en bedrövlig insats hemma mot Bristol City (0-1). Cardiff jagar playoff och har gått starkt på slutet med bland annat två raka bortasegrar i imponerande stil. Ska få med sig minst en poäng här. x2 för oss.

10. Nottingham – Huddersfield   1

Nottingham är inget lag som öser in mål direkt, men ett stabilt försvarsspel innebär att laget skrapat ihop en hel del poäng på slutet. Har åtta poäng upp till playoff och lär därför gå hårt för seger. Huddersfield har gjort hela 40 mål framåt, vilket är bättre än serieledande “Boro”, men ligger trots detta på en blek 17:e plats. Det blir oftast öppna matcher när laget spelar och med lite flyt kan de definitivt skaka Nottingham här. 14% på tvåan känns intressant så vi strecker 1 2 på kupongen.

11. Reading – Burnley   2

Reading ligger i mitten av tabellen och har för långt upp till en playoff-plats samtidigt som avståndet ner till nedflyttningsstrecket är betryggande. Svag form och det var längesedan som laget tog hem en seger. Burnley vann toppmötet mot Hull senast och ser otroligt starka ut för dagen. Inte som bäst på bortaplan under säsonge, men det har sett bättre ut mot slutet. Vi låter tvåan stå ensam!

12. Rotherham – Birmingham   2

Rotherham har sparkat sin tränare nyligen efter 11 insläppta mål på de fyra senaste omgångarna. Släppte in förlustmålet på övertid senast i bottenmötet mot Bolton. Birmingham fick stryk mot formtoppade Sheffield W senast men har annars en bra form och god chans till playoff-plats. Dessutom är man ligans bästa bortalag med facit 6-6-3 under säsongen. Vi tror på ytterligare bortapoäng här och streckar därför x2.

13. Sheffield W – Brentford   1

Sheffield W är en av ligans formstarkaste gäng med 3-2-0 på de fem senaste tillsammans med en imponerande målskillnad på 6-1. Inte mycket mål framåt senaste tiden, men i gengäld ett mycket bra försvarsspel. Brentford hade inte mycket att säga till om i sin senaste bortamatch mot Brighton (0-3) och nu väntar liknande motstånd. 67% på ettan får duga och vi checkar ut med en spik!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login