Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför Serie A 6 januari – Odds & Speltips

odds
Serie A rivstartar efter lite ledighet kring jul och nyår då det bjuds på hela åtta matcher under lördagen. Vi inleder kring lunchtid med Torino – Bologna och avslutar sedan kvällen med Cagliari – Juventus. Vi ger er förutsättningarna inför samtliga matcher och hoppas även kunna bjuda på ett gäng speltips till fina odds. Häng på!

12:30 Torino – Bologna

Torino jagar en europaplats men har inte alls fått det att stämma på slutet trots att laget plockat poäng i fyra av de fem senaste matcherna. Har dessutom ett tufft cupderby i benen här och en hel del folk på skadelistan. Bologna har inte heller fått det att stämma på slutet med tre förluster på de fyra senaste matcherna. Trivs dock väldigt bra på bortaplan där laget plockat fem vinster på nio matcher. Vi ger Bologna goda chanser här och ser värde i oddset 3,55 hos NordicBet.

Skador/avstängningar Torino: Ljajic, Ansaldi, Barreca, Belotti, Edera, Lyanco

Skador/avstängningar Bologna: Masina, Da Costa

15:00 Napoli – Verona

Kattens lek med råttan att vänta på Stadio San Paolo i Neapel där serieledande Napoli tar emot bottenlaget Verona. Napoli har hittat tillbaka efter en svag period och har nu tre raka vinster på kontot. Förvisso stått för en del plumpar på hemmaplan den här säsongen men mot den här typen av motstånd ska de inte ha några problem. Verona kämpar på i botten av tabellen men de får helt klart söka sina poäng på annat håll. Det luktar storseger och ett handikappspel på hemmalaget är därför att rekommendera.

Skador/avstängningar Napoli: Ghoulam, Milik, Giaccherini

Skador/avstängningar Verona: Bianchetti, Cerci, Zaccagni, Cherubin, Fares

15:00 Milan – Crotone

Milan rustade för Champions League inför säsongen men har inte alls fått det att lyfta så här långt. Är just nu hela femton poäng bakom Roma på fjärde och sista CL-plats. Inte heller formen är något att skryta om så vi har svårt att se varför Milan ska vara stora favoriter här. Crotone har två raka förluster på kontot men det har varit tufft motstånd och de stod upp bra mot Napoli i senaste omgången. Inget smickrande bortafacit men de kan kanske gneta till sig en pinne på San Siro. Vi testar spel på krysset till höga 5,30 hos NordicBet!

Skador/avstängningar Milan: Conti, Kalinic, Storari, Abate, Mauri

Skador/avstängningar Crotone: Tumminello, Simic

15:00 Benevento – Sampdoria

Nykomlingen Benevento har haft en riktigt tung säsong så här långt då laget parkerar på en jumboplats i tabellen med endast fyra poäng på kontot. De vann förvisso på hemmaplan mot Chievo senast och tog lagets första vinst för säsongen, men det var ingen vidare insats. Möter nu tuffare motstånd och borde få det tufft. Sampdoria har den sista europaplatsen just nu men har bara nio poäng upp till Roma som placerar sig på sista platsen till Champions League. Lär med andra ord gå för segern och utan några större avbräck i truppen ska de ha goda vinstchanser. Vi spelar tvåan till fina 2,11 hos NordicBet!

Skador/avstängningar Benevento: Antei, Iemmello, Lazaar, Parigini

Skador/avstängningar Sampdoria: Puggioni, Zapata

15:00 Spal – Lazio

Spal fick sin fina poängstreak bruten i senaste omgången där Sampdoria blev för svåra på bortaplan. Har annars visat upp ett fint spel på slutet och är svårspelade inför de egna fansen. Lazio har fortfarande en fin chans att nå Champions League men laget spelar för många oavgjorda matcher för att riktigt avancera uppåt i tabellen och utmana topplagen. Ska ha bra chans här men ingenting som vi litar på till de odds som erbjuds. Krysset är lockande till höga 4,20 hos NordicBet!

Skador/avstängningar Spal: Mora, Costa, Konate

Skador/avstängningar Lazio: Caicedo, Di Gennaro, Marchetti, Mauricio

15:00 Genoa – Sassuolo

Genoa har gått starkt på slutet med poäng i fyra av de fem senaste omgångarna. Ett stabilt försvarsspel har varit nyckeln till framgång men på hemmaplan har de en tendens att bjuda på lite mer bakåt. Sassuolo har knallform för dagen med tre vinster och ett kryss på de fyra senaste. Det är inte heller några bluffpoäng då bland annat Inter och Roma stått för motståndet. Borde kunna hävda sig bra här och då måste vi bara gilla 3,50 som NordicBet erbjuder.

Skador/avstängningar Genoa: Biraschi, Migliore

Skador/avstängningar Sassuolo: Letschert, Adjapong

18:00 Roma – Atalanta

Roma har inte alls imponerat på slutet då laget endast plockat en seger på de fyra senaste matcherna. Såg uddlösa ut mot Sassuolo senast och möter bättre motstånd den här gången. Ska vara favoriter men inte till de odds som erbjuds. Atalanta har siktet inställt på europaspel nästa säsongen och är just nu endast tre poäng bakom Sampdoria. Förlust i senaste omgången hemma mot Atalanta men i övrigt har spelet sett väldigt bra ut på slutet. Inga skador hos gästerna som mycket väl kan få med sig poäng hem till Bergamo. Vi spelar krysset till 3,80 hos NordicBet!

Skador/avstängningar Roma: Karsdorp, Pellegrini, Defrel

Skador/avstängningar Atalanta: 

20:45 Cagliari – Juventus

Vi avslutar kvällen på Sardegna Arena i Cagliari där hemmalaget med samma namn tar emot Juventus. Cagliari plockade en fin skalp på bortaplan mot Atalanta senast men det en lyckosam vinst sett till matchbilden. Måste upp flera snäpp om de ska kunna hota här. De regerande mästarna från Turin har inte imponerat allt för mycket denna säsong men laget har ändå gått väldigt starkt på slutet. Är obesegrade i tio raka tävlingsmatcher och ska givetvis ha goda möjligheter till seger mot det här motståndet. Snålt odds på tvåan men ett handikappspel kan testas på “den gamla damen”.

Skador/avstängningar Cagliari: Dessena, Joao Pedro, Miangue

Skador/avstängningar Juventus: Höwedes, Buffon, Cuadrado, De Sciglio

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login