Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 26 december

europatipset
Lite special på europatipset under tisdagen då det är boxing day och handlar om engelsk fotboll på kupongen. Full omgång i Premier League och dessutom hittar vi matcher från Championship på kupongen. Låt oss dra igång jakten på miljonerna!

Match 1. Liverpool – Swansea

Vi inleder med en väldigt stor favorit i form av Liverpool på hemmaplan mot Swansea. Liverpool slarvade bort tre poäng mot Arsenal senast och brukar inte trivas som bäst med att vara det spelförande spelet. Två senaste hemmamatcherna har de kryssat mot både Everton och West Bromwich. Swansea gjorde ett skifta på tränarposten nyligen och hoppas nu få effekt av det. Kan möjligen vakna till liv här men mer än en poäng tror vi inte på. 1x streckas!

Match 2. Bournemouth – West Ham

Bournemouth åkte på en ordentlig smäll mot Manchester City senast och har gått blytungt på slutet. Ska dock sägas att motståndet varit tufft och det är en mer lämplig uppgift nu. West Ham har fått en effekt av tränarbytet men föll på hemmaplan mot Newcastle senast. Är lite för ojämna i sina prestationer och ingenting som vi litar på här. Helgardering!

Match 3. Chelsea – Brighton

Chelsea fick bara oavgjort borta mot Everton senast men hade också många avbräck i den matchen. Får tillbaka anfallare Morata till det här mötet och på hemmaplan är man riktigt starka. Nykomlingen Brighton har spelat tajt på slutet och det har resulterat i ett par fina resultat. Slog Watford på hemmaplan senast och det var ett rättvist resultat sett till matchbilden. Ettan är utgångstipset men vi plockar även med krysset för att försöka rensa lite.

Match 4. Huddersfield – Stoke

Huddersfield har gjort det klart godkänt som nykomlingar då laget placerar sig på en mittenposition i tabellen. Formen är även den mycket god med fyra poäng på de två senaste omgångarna. Dessutom har dessa matcher varit på bortaplan. Stoke vann i senaste omgången men har annars gått väldigt tungt den senaste tiden. Är dessutom ligans sämsta bortalag med facit 1-2-6 så här långt. Ettan känns som en intressant spik till dryga 50%!

Match 5. Manchester United – Burnley

Manchester United fick bara kryss mot Leicester på bortaplan senast och dessutom åkte de ur engelska ligacupen mot Bristol C. Vi ställer lite frågetecken för formen och då är det för mycket med 78% på ettan i skrivande stund. Burnley har varit den stora överraskningen så här långt då lagt placerar sig på en sjundeplats i tabellen med häng på en europaplats. Räckte inte till mot Tottenham senast men lär backa hem nu och försöka gneta till sig en poäng. Vi chansar och tar med krysset till låga 18%!

Match 6. Watford – Leicester

Watford har gått tungt den senaste tiden och sjunker allt längre ner i tabellen. Förlusten mot Brighton senast var lagets fjärde raka nederlag. Får tillbaka ett par spelare till den här matchen men till  dryga 30% hittar vi inget värde i ettan. Leicester har vaknat till ordentligt den senaste tiden och plockar poäng på löpande band. Oväntat förlust hemma mot Palace näst senast men laget tog en poäng mot Manchester United i helgen. Tvåan är given på kupongen tillsammans med krysset.

Match 7. West Bromwich – Everton

West Bromwich fick ingen effekt av tränarbytet och fortsätter läcka in mål. Förlust med 3-1 mot Stoke senast och de har inte råd att tappa fler poäng på lagen ovanför strecken. Everton har däremot fått ett lyft av tränarbytet och klättrar längre och längre upp i tabellen. Tog en stark poäng hemma mot Chelsea senast och har även knipit en poäng mot Liverpool på slutet. Värdet ligger utan tvekan i x2 här som streckas!

Match 8. Birmingham – Norwich

Vi hoppar över till Championship där Birmingham haft stora bekymmer så här långt och placerar sig sist i tabellen. Endast en poäng mot bottenkollegan Sunderland senast och det klättrar man inte i tabellen på. Fortfarande en hel del osäkra spelare inför match och borde inte räcka till här. Norwich har inte heller någon bländande form för dagen men de har ställts mot betydligt tuffare motstånd än detta. Har fått tillbaka ett par spelare från skador och ska räknas tidigt nu. Tvåa!

Match 9. Bristol C – Reading

Bristol City har knallform för dagen men har samtidigt matchats stenhårt den senaste tiden. Slog ut Manchester United i ligacupen men fick sedan endast oavgjort mot QPR. Kan mycket väl få en reaktion nu och är därmed högt streckade. Reading har gått svagt den här säsongen men har fortfarande en mycket hög kapacitet när allt klaffar. Dominerade stort mot Burton senast men åkte ändå på en förlust i slutskedet av matchen. Vi tar med samtliga tecken på kupongen och hoppas på tvåan till låga 14%!

Match 10. Cardiff – Fulham

Cardiff åkte på en oväntad förlust på bortaplan mot Bolton senast där laget inte alls kom upp i samma kapacitet som vanligt. Bör vara rejält revanschsugan nu och med en skadefri trupp ska de ha goda vinstchanser. Fulham blandar vinster med förluster men har haft det tufft på bortaplan den senaste tiden. Förlust mot bottenlaget Sunderland på bortaplan senast och gången innan det sattes de på plats av Brentford. Vi tror på en tredje raka bortaförlust nu och spikar därför ettan!

Match 11. Hull – Derby

Hull har nu två raka förluster på kontot och spelet har inte alls sett bra ut. Hade mycket boll och tog sig framåt i planen mot Leeds senast men skapade förvånansvärt få vettiga chanser. Derby är det formstarkaste laget i ligan just nu med fyra raka segrar på kontot. De har dessutom hållit nollan i samtliga dessa fyra matcher och gjort hela nio mål framåt. Måste givetvis räknas med toppchans nu och då är det intressant med 47% på tvåan. Spik!

Match 12. Ipswich – QPR

Ipswich har varit väldigt ojämna den här säsongen och dessutom haft en hel del tur på sin resa. Därför tycker vi att det är väldigt oväntat att ettan är streckad på dryga 65% av kupongerna. Uddamålsförlust mot serieledande Wolves senast men sett till matchbilden borde siffrorna varit större. QPR har vaknat till liv på slutet med vinst mot Birmingham och nu senast en poäng mot topplaget Bristol City. Är inte alls många klasser sämre än Ipswich och därför ser vi ett stort värde i x2!

Match 13. Nottingham – Sheffield W

Vi avslutar på City Ground där Nottingham Forest tar emot Sheffield Wednesday. Nottingham tappade tre poäng i slutet av matchen mot Preston senast men det kändes som ett rättvist resultat sett till matchbilden. Nu är det dock hemmaplan och här har laget varit starka under säsongen med sju vinster på elva försök. Gästerna från Sheffield har inte vunnit en match på väldigt länge och börjar nu närma sig nedflyttningsstrecket. Tre raka förluster i ryggen till denna match och det är stor risk att fjärde raka kommer nu. Vi spikar ettan och lämnar in kupongen!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login