Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.52

stryktipset
Vi är framme vid det sista stryktipset för året och den kommer med en jackpott på hela 13 miljoner kronor. Svårlöst på många håll och vi ska försöka fälla ett par favoriter i jakten på de stora pengarna. Låt oss dra igång!

Match 1. Manchester United – Southampton

Manchester United har två raka kryss på kontot och kan utan tvekan vinka hejdå till ligaguldet. Är just nu hela 15 poäng bakom stadsrivalen Manchester City. Ska vara favoriter här men har blivit överstreckade med tanke på den något dåliga formen. Southampton vaknade till liv för ett tag sedan men har nu endast två inspelade poäng på de fem senaste matcherna. Motståndet har dock varit tufft så vi ska inte vara allt för hårda. Det finns kapacitet hos gästerna för att knipa en poäng till låga procent. Vi inleder med 1x!

Match 2. Bournemouth – Everton

Bournemouth har mött väldigt tufft motstånd den senaste tiden och dessutom har laget varit hård drabbade av skador på nyckelspelare. Fick bara en poäng med sig från West Ham senast trots ledning med tio minuter kvar. Everton har fått en uppsving efter tränarbytet och det är främst det defensiva som imponerat. Höll nollan mot Chelsea näst senast och samma sak var det mot West Brom senast. Ser dessutom ut att få tillbaka Wayne Rooney här. Gästerna borde få med sig minst en poäng hem. x2 på kupongen!

Match 3. Chelsea – Stoke

Chelsea fick inte hål på Everton näst senast men hoppade upp på vinnarspåret omedelbart efter 2-0 på Brighton. Ska vara klara favoriter här. Stoke har poäng i två raka matcher nu efter att ha gått trögt en längre period. Motståndet har dock varit beskedligt så det ska vi inte dra några större växlar på. Är dessutom en av ligans sämsta bortalag. Solklar etta!

Match 4. Huddersfield – Burnley

Huddersfield har poäng i tre raka matcher men har inte alls sett som bäst ut den senaste tiden. Hemmalaget störs dessutom av en hel del skador i nuläget. Burnley hade ingenting att sätta emot Tottenham näst senast men tog en tung poäng mot Manchester United förra helgen. Hade ledningen med 2-0 men orkade inte stå emot. Lättare motstånd den här gången och då ska det vara minst en poäng. Vi nöjer oss med x2!

Match 5. Liverpool – Leicester

Liverpool såg riktigt bra ut i det offensiva mot Swansea senast och samma sak var det mot Arsenal . Har lite större bekymmer i det defensiva spelet och det kan ställa till det här. Är som vanligt rejält överstreckade hemma på Anfield. Leicester har gått lite tyngre den senaste tiden men har ändå sett bra ut spelmässigt. Plockade en poäng mot Manchester United näst senast och kan göra samma sak nu. Ettan är utgångstipset men krysset ska med till låga procent!

Match 6. Newcastle – Brighton

Newcastle var totalt utspelade mot Manchester City senast men skapade ändå ett par heta lägen till att sno med sig en poäng. Enklare motstånd den här gången men samtidigt lär de blotta sig bakåt betydligt mer än senast. Favorit i fara enligt oss och överstreckade till drygt 55%. Brighton har varit en pigg nykomling men hade ingenting att hämta mot Chelsea senast. Har även fyra raka förluster på bortaplan men samtidigt har motståndet varit knallhårt. Vi räknar inte bort gästerna här utan streckar fullt!

Match 7. Watford – Swansea

Watford plockade ner Leicester på hemmaplan senast men var inne i en lång förlusttrend innan det. Brukar sällan vika ner sig på hemmaplan men inget som vi litar på till hela 66%. Swansea placerar sig som jumbo i Premier League och hade absolut ingenting att sätta emot Liverpool senast. Förlustsiffrorna stannade vid 5-0 till slut och det fanns bud på fler mål i baken. Vi ska dock inte jämföra Watford med Liverpool så visst finns det poängchans här. 1x streckas!

Match 8. Birmingham – Leeds

Birmingham fortsätter gå riktigt tungt i botten av tabellen då laget endast har en inspelad poäng på de fem senaste matcherna. Skapade en del chanser mot Norwich senast men är otroligt uddlösa framåt i planen. Leeds har trampat igång ordentligt på slutet med fyra raka vinster på kontot. Vände på fyra minuter mot Burton senast och tog en rättvis seger. Gästerna måste ha väldigt goda vinstchanser nu. Spik!

Match 9. Brentford – Sheffield W

Brentford är på gång efter en tyngre period och har nu två raka segrar på kontot mot svårt motstånd. Vann med 2-1 på hemmaplan mot Aston Villa senast där svenskbekantingen Lasse Vibe blev matchhjälte. Ska ha goda chanser nu igen. Sheffield W gjorde ett skifte på tränarposten inför förra omgången och fick effekt med en 3-0 seger mot Nottingham. Hade dock maximal utdelning i den matchen och motståndet är tuffare nu. Det ska räcka långt med 1x!

Match 10. Hull – Fulham

Hull har endast en inspelad poäng på de tre senaste matcherna men prestationerna har varit bra mot tufft motstånd. Står på tur att vinna nu men måste få igång målskyttet. Fulham stod för en fin insats mot topplaget Cardiff senast där de gjorde hela fyra mål framåt. Väldigt giftiga framåt men har defensiva bekymmer som de kan bli straffade för. Vi lämnar bort krysset och streckar 1 2 på kupongen.

Match 11. Ipswich – Derby

Ipswich är sällan det bättre laget i sina matcher men brukar ändå smita iväg med poäng. Fick endast med sig ett kryss i senaste hemmamatchen mot QPR där spelet inte alls var särskilt bra. Gästande Derby har full form för dagen med ett kryss och fyra vinster på de fem senaste matcherna. Är även riktigt bra på bortaplan där de tagit poäng i tio av tolv matcher. Derby är ett spikförslag men vi garderar upp med krysset.

Match 12. Middlesbrough – Aston Villa

Middlesbrough har sett väldigt starka ut den senaste tiden och hade inga större bekymmer med att avfärda Bolton i senaste omgången. Har även sett väldigt bra ut på hemmaplan där laget har fyra vinster på de fem senaste hemmamatcherna. Tidigt streck här! Aston Villa var inne i ett bra stim nyligen men nu har det gått tyngre på slutet och laget har inte vunnit en match på dryga månaden. Vi spikar ettan till dryga 50% i skrivande stund!

Match 13. Nottingham – Sunderland

Nottingham såg inte alls bra ut mot Sheffield W senast och har stått för en del plattmatcher den senaste tiden. Hög kapacitet men ingenting som vi spikar till över 50% på strecken. Sunderland åkte på en klar 3-0 förlust senast men har ändå spelat upp sig mot slutet. Har en tillräckligt bra trupp för att inte ligga kring nedflyttningsstrecket och kan överraska här. Vi helgarderar innan kupongen lämnas in!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login