Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.44

Tre starka favoriter på helgens stryktipskupong där Man City, Derby och Middlesbrough lär göra sitt. Men i övrigt är det många öppna matcher och utdelningen behöver därför inte alls bli så dålig. Vi gör ett försök mot 13 rätt!

1. Crystal Palace – Manchester United 2

Crystal Palace har tre raka förluster, det blev även förlust för dem i ligacupen mot Manchester City (5-1). Man saknar fortfarande viktiga spelare som t.ex. Connor Wickham, Joel Ward och Pape Souare. United har efter storförlusten mot Arsenal (3-0) inte släppt in något mål på två matcher i Premier League och senast spelade man 0-0 mot City. Ska bara vinna den här matchen och det tror vi. Spik på United!

2. Manchester City – Norwich 1

Manchester City har fyra raka matcher utan förlust nu, man leder Premier League på tjugotvå poäng. Man har dock tunga skador på b.la. Aguero och Silva men det spelar ingen roll för truppen är så bredd. Nykomlingen Norwich har kommit ner på jorden nu efter en fin inledning av säsongen. Man har nu fyra förluster på de fem senaste matcherna och anfallaren Mbokani är också skadad. Nej, tyvärr Norwich. Den här matchen ska City vinna. Spik!

3. Newcastle – Stoke 2

Newcastle åkte på en svidande förlust i senaste PL-matchen när Sunderland krossade dem med 3-0. Backen och lagkaptenen Coloccini fick rött kort i matchen men Newcastle överklagade. De fick också rätt så han kan vara med i helgens match. De nya och mer offensiva Stoke har gjort en fin start av säsongen, åkte dock på en förlust senast mot nykomlingen Watford (2-0). Men man slog sedan Chelsea i ligacupen tidigare i veckan. Stoke borde vinna den här matchen och vi tror att dem gör det också. Spik på Stoke!

4. Swansea – Arsenal 2

I förra omgången vann Swansea äntligen igen efter ha slagit Aston Villa (2-1), innan hade man sex matcher utan vinst. Storrisk här att de återigen förlorar, för Arsenal är i riktigt bra form. Spelar som t.ex. Sanchez och Özil leverar varje match nu också, fick några jobbiga skador under ligacupen där både Walcott och Chamberlain fick utgå. Utgångstipset blir tvåan men Swansea är en svår motståndare för Arsenal så vi garderar med krysset.

5. Watford – West Ham 2

Det blev vinst senast för Watford mot Stoke (2-0), riktigt starkt gjort. Man har gjort helt klart godkänd start av PL som nykomling och parkerar på 13:e plats med raden 3-3-4. West Ham har dock gjort en ännu bättre start av säsongen och ligger på 3:e plats med raden 6-2-2. Senaste matchen så slog man Chelsea (2-1) och man har flera intressanta spelare i sitt lag som t.ex. Zarate, Sakho och Payet. Det blir en spik på West Ham!

6. West Bromwich – Leicester 2

W.B.A har en fin form nu med två raka vinster, man har även hållt nollan i dessa matcher också. Man har dock svårt med målskyttet, de har bara gjort åtta stycken och med det är man sämst i PL med. Leicester är bland dem lagen som gör mest mål PL, man har gjort hela tjugo stycken. Defensiven är dock inte lika bra och man har släppt in sjutton stycken. Har fin form med tre raka utan förlust, men vi litar inte på dem fullt ut. x2.

7. Bristol City – Fulham x

Nykomlingen Bristol ligger på 20:e plats i tabellen med raden 2-5-6, man har haft spelet i flera matcher men dock haft svårt ta vara på alla lägen. Fulham ligger på 11:e plats med raden 4-5-4, vann äntligen i den senaste omgång efter att ha kryssat i tre raka matcher. Fulham är det bättre laget, men Bristol kan krigar till sig en poäng hemma så vi kör på x2.

8. Derby – Rotherham 1

Derby har åtta raka matcher utan förlust, man har också bara förlorat en match på hela säsongen. Man är otroligt stabila bakåt och har ett fungerande anfallsspel, Chris Martin är deras bästa målskytt han har gjort åtta mål på tretton matcher. Rotherham ligger nästsist i ligan och man är uppe i fyra matcher utan vinst. Svårt att se att dem vinner den här matchen också. Vi spikar Derby!

9. Ipswich – Cardiff x

Ipswich hade som målsättning att kriga om en PL-plats, men hittills kan man inte säga att dem har lyckats med det. De ligger på 13:e plats och har tolv poäng upp till en direktplats. Man har inte heller vunnit på sex omgångar. Bättre ser det ut för Cardiff som har spelat fem matcher utan förlust. De ligger på 8:e plats, de är även otroligt tajta bakåt och ger inte motståndarna speciellt många chanser. Utgångstipset blir kryss men sen garderar vi med tvåan.

10. Middlesbrough – Charlton 1

Boro ligger på 4:e plats i ligan, vann senaste omgången mot Wolves (3-1) efter att spelat tre raka matcher utan vinst. Blir dock utan landslagsspelaren Christian Stuani som skadade sig under landslagsuppehållet. Det ser inge vidare ut för Charlton, man ligger på nedflyttningsplats och har inte vunnit sen omgång fyra. Man har även tre raka förluster nu, Vi spikar helt klart Boro.

11. Milton Keynes – Hull 2

Nykomlingen Milton ligger precis över nedflyttningsstrecket, har två raka förluster nu. Inte förvånande att ligger långt ner, för det är ett dåligt lag som kommer behöva kriga jäkligt hårt för att hålla sig kvar. Hull är inne i en bra period och har inte förlorat på åtta raka matcher, man ligger just nu på 3:e plats och kommer bara att klättra. Vi spikar Hull!

12. Reading – Brighton x

Efter en fin period med fem raka matcher utan förlust, så åkte man på en förlust i senaste omgången mot Fulham (4-2) efter att ha tappat en 2-0 ledning. Man ligger på sjunde plats i ligan och har sju poäng upp till serieledaren Brighton. Det är just Brighton som överraskande leder Championship just nu. Man har inte förlorat någon match än och har raden 8-5-0. Fick dock bara 0-0 mot ett dåligt Preston senast och formen verkar gå nedåt. x2.

13. Sheffield Wednesday – Nottingham 1

Sheffield Wednesday ligger på 9:e plats i ligan och är inne i en bra period just nu, de har spelat sju raka matcher utan förlust. I ligacupen har man slagit ut PL-lagen Newcastle (1-0) och Arsenal (3-0), det är riktigt jäkla bra. Nottingham har spelat sex raka matcher utan vinst och tränaren Dougie Freedman sitter löst. Man har haft det jobbigt med skador och avstängningar. Får tillbaka avstängde mittbacken Millis nu och det börjar lätta med skadorna. Kanske dags att vinna nu, vi kör på 1 2.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login

Lämna en kommentar