Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.4

Stryktipskupongen domineras av matcher från FA-cupen i helgen och sedan fyller vi på med en match från Championship. Alltid svårlöst när det vankas cupmatcher och det kan innebära fin återbäring för 13 rätt.

1. Liverpool – West Ham   x

Liverpool har spelat en del galna matcher på slutet där man vända och vann mot Norwich i ligaspelet och sedan besegrade Stoke på straffar i Capital One Cup. Det kan därför vara ett aningen slitet Liverpool som kommer till spel här. West Ham var nära seger mot Man City i senaste ligamatchen men fick nöja sig med ett kryss till slut. Annars är formen bra och de är inte alls borta här. Helgardera!

2. Arsenal – Burnley   1

Arsenal fick stryk i tungviktsmötet mot Chelsea senast i ligaspelet, men det berodde till stor del på det tidiga röda kortet de fick. Två tuffa matcher innan det med kryss mot Stoke och Liverpool. Är väldigt starka även fast de roterar och ska ses med toppchans här. Burnley har vettig dagsform men ska väga för lätt här. Spik!

3. Aston Villa – Manchester City   2

Villa har hela 10 poäng upp till säker mark i PL-tabellen och borde kanske ha fokus på nästa ligamatch borta mot West Ham. Formen är annars helt ok med poäng i tre raka matcher. Man City ställde upp med en stark elva när de skickade ut Norwich från FA-cupen och en liknande elva här ska givetvis ha toppchans. Men spelet på resande fot har varit tveksamt den här säsongen och det kan därför löna sig att plocka med krysset här.  x2 räcker långt!

——————————————————————

4. Bolton – Leeds   x

Två lag som inte presterat i Championship den här säsongen och som säkerligen vill rädda upp det genom att gå långt i FA-cupen. Bolton stod för en fin prestation i förra ligamatchen mot MK Dons och lär komma in med stärkt självförtroende här. Men de placerar sig som jumbo i ligan och borde kanske ha fokus där. Leeds ligger på betydligt säkrare mark i ligan och kan därför spela helt avslappnat här. Strecka på!

5. Bury – Hull   2

Hull toppar Championship och har en otroligt fin form för dagen med fyra raka segrar i ligaspelet. De vill gärna ta sig vidare i FA-cupen och mot en såpass svag motståndare som Bury ska det finnas goda möjligheter för avancemang. Bury är ett mittenlag i League One och ska inte räcka till här. Spik på Hull!

6. Crystal Palace – Stoke   1

Palace öppnade säsongen starkt men faller nu som en sten i PL-tabellen. En 11:e plats i nuläget och fyra raka förluster på kontot lär knappast ge något större självförtroende. Stoke åkte ur Capital One Cup tidigare i veckan och det kan givetvis sitta kvar i benen. Dessutom har gästerna ett par nyckelspelare på skadelistan som stör. Det är dags för Palace att vakna. Etta!

——————————————————————

7. Nottingham – Watford   2

En division skiljer lagen åt där Watford tog en efterlängtad seger i ligan senast mot Newcastle. Fyra raka förluster innan den match. Nottingham plockar poäng match efter match i Championship men det är för många oavgjorda resultat för att laget ska krypa sig närmre playoff-platserna. Svårlöst match, men vi ger Watford tipset som trots allt spelar i PL. x2 på vår kupong.

8. Oxford – Blackburn   1

Oxford går starkt i League Two och nyförvärvet Jordan Bowery gick in och avgjorde direkt mot Portsmouth senast. Visserligen skiljer det två divisioner här men Blackburn borde ha fokus på annat. Blackburn har usel form för tillfället och är indragna i bottenstriden på allvar nu. Bara ett kryss mot bottenkollegan Charlton senast duger inte. Vi tror på Oxford och streckar 1x!

9. Portsmouth – Bournemouth

Det gamla PL-laget Portsmouth håller numer till i League Two och har faktiskt slagit ut Ipswich på vägen hit. Men laget har matchats hårt på slutet och vi ska komma ihåg att det skiljer tre divisioner mellan lagen här. Bournemouth hade en pigg inledning i PL men kämpar som väntat i botten av tabellen. Formen är dock bra med poäng i tre av de fyra senaste matcherna och de ska ses med toppchans här mot en svagare motståndare. Till dryga 50% spikar vi gärna.

——————————————————————

10. Reading – Walsall   1

Placerar sig på en mittenposition i Championship och kan därför fokusera ordentligt på FA-cupen. Omspelet mot Huddersfield slutade med en stabil 5-2 vinst. Walsall finns med i toppen av League One och har bra chans att ta steget upp till just Championship. Men bortaplan nu och det sänker givetvis möjligheterna mot ett hungrigt Reading. Vi spikar!

11. Shrewsbury – Sheffield W   2

Parkerar i botten av League One och bör därför ha fokus på streckstriden där. Skrällvann mot topplaget Burton näst senast men följde upp det med ett bottennapp mot bottenkollegan Oldham. Sheffield har knallform för dagen och klättrar uppåt i Championship. Tre segrar och ett kryss på de fyra senaste lär ge självförtroende. Lär säkerligen rotera en del här då fokus borde vara på ligan, men har en tillräckligt stark trupp. Vi spikar tvåan!

12. West Bromwich – Peterborough   1

West Brom var riktigt bleka i derbyt mot Villa senast men har ändå plockat poäng i fyra av de fem senaste ligamatcherna. Lär bli en del rotation här men ska vara numret för stort oavsett. Peterborough finns med på övre halvan av League One, men har nu sålt iväg sin anfallsstjärna Conor Washington till QPR. Ska normalt sett inte ha något att hämta här. Spik!

13. Bristol City – Birmingham   x

Bristol C har stått för en del bra prestationer på slutet där man till exempel plockade ner topplaget Middlesbrough på hemmaplan näst senast. Bra prestation även mot Leeds i omgången efter, men ingen utdelning den gången. Birmingham är ett av ligans formstarkaste lag med fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Stabilt försvarsspel i dessa matcher med endast två insläppta mål. Jämnt på strecken och en jämn match att vänta. Helgardera!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login