Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Ett pressat Napoli tar emot Real Madrid

Champions League är tillbaka med returmöten under tisdagen. Ganska avslagna matcher på förhand där framförallt Bayern München har mer än ena foten i kvartsfinal efter 5-1 mot Arsenal i första mötet. Mer intressant på San Paolo där Napoli behöver minst två mål för att avancera vidare i turneringen. För motståndet står Real Madrid som tog hem första ronden på spansk mark med 3-1. Vi bjuder på odds och speltips till detta heta möte!

Napoli stod för en stark insats på Santiago Bernabeu för ett par veckor sedan. Insigne satte även italienarna i förarsätet efter sitt ledningsmål tidigt i matchen. Efter detta så ökade dock Real Madrid tempot och i slutändan är det ett rättvist resultat som marängerna har med sig till Neapel. Efter det första mötet har Napoli hunnit med fyra matcher fram till ikväll, med blandade resultat. Lite oväntad förlust hemma mot Atalanta (0-2) följdes upp av ytterligare en förlust mot Juventus (1-3). Laget släpper oftast in mål och det är oroande inför kvällens match. De måste nämligen spela lite på chans här och det är ett väldigt farligt upplägg mot världens kanske bästa lag. Offensivt kan de dock ruska om Real Madrid ordentligt med spelare som Mertens, Insigne och Callejon. Räkna med en offensiv uppställning från tränare Maurizio Sarri ikväll som endast saknar försvararen Tonelli!

Real Madrid blev chockade i första mötet med ett tidigt mål i baken men reste sig ganska omgående. Efter mål från Benzema, Kroos och Casemiro så har spanjorerna ett mycket fint utgångsläge inför returen. Prio ett blir självfallet försvarsspelet i den här matchen men samtidigt är Real Madrid otroligt giftiga i kontringsspelet. Zidane vet givetvis vikten av ett bortamål och det borde dyka upp omställningslägen på San Paolo mot ett offensivt Napoli. Eftersom både Ronaldo och Bale fick vila i senaste ligamatchen mot Eibar (4-1) så är det pigga ben framåt hos Real Madrid idag. Mindre positivt i försvarslinjen där Varane saknas inför kvällens match och det kan ställa till det. Nu blir det Pepe eller Nacho bredvid Ramos och det är en klar försvagning. Utan fransmannen på planen så brukar nämligen Real Madrid släppa in mål.

Högt odds på över 3,5 mål i matchen och det är vår första tanke inför returen. Napoli måste kasta loss från start och det borde innebära chanser åt båda håll. Betsson erbjuder fina 2.15 i odds för spelet.

Odds till Napoli – Real Madrid och övriga matcher i Champions League hittar ni här!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login