Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Omöjligt läge för Barcelona?

Returmatcherna av Champions League rullar vidare under onsdagen. För Barcelona innebär det en väldigt tuff uppgift då laget tar emot PSG hemma på Camp Nou. Katalanerna har ett 4-0 underläge att hämta in från första mötet i Paris. Kan Barcelona vända detta omöjliga läge eller är det PSG som jublar högst efter slutsignalen? Vi kollar på oddsen och bjuder på ett speltips till matchen!

Barcelona och PSG drabbade även samman för två år sedan i Champions League. Den gången hade katalanerna med sig en 3-1 ledning hem från Paris. Nu är rollerna lite ombytta efter den uppvisning PSG bjöd på i första mötet. Parc des Princes kokade när Cavani satte dit 4-0 med dryga 20 minuter kvar av matchen. Nu lär det bli ett defensivt PSG i det här mötet men samtidigt vet tränare Emery vikten av ett bortamål. Sätter fransmännen dit en boll tvingar de nämligen Barcelona att göra minst sex mål för att avancera. Med spelare som Draxler, Di Maria och Cavani lär det dyka upp chanser för gästerna på Camp Nou. Dock kan de få klara sig utan Verratti i det här mötet, vilket är en väldigt viktig kugge. Han var en gigant i det första mötet och behövs här för att stabilisera mittfältet. I övrigt inga större bekymmer hos PSG.

Barcelona har satt sig i en väldigt knivig sits inför den här returmatchen på hemmaplan. Visst har de kapacitet för att göra 4-5 mål framåt med spelare som Messi, Neymar och Suarez. Men klarar de av att hålla tätt samtidigt? Det såg verkligen inte bra ut i första mötet på Parc des Princes men vi har en helt annan matchbild att vänta nu. Barcelona kommer äga bollinnehavet och få mer tid med bollen, då är detta ett mycket skickligt lag. De har värmt upp inför det här mötet med storvinster mot både Sporting Gijon (6-1) och Celta Vigo (5-0). Så visst finns det förhoppningar bland fansen som besöker Camp Nou under onsdagskvällen. Inga större bekymmer för Luis Enrique som får klara sig utan Jeremy Mathieu och Aleix Vidal till det här mötet. Två herrar som inte haft någon given startplats under säsongen.

Ska vi ge ett speltips till detta returmöte så sneglar vi helt klart mot ett målspel på Barcelona. Det är hemmalaget som måste framåt och målformen är det inge fel på. Barcelona över 2,5 mål ger fina 1.98 hos Betsson.

Odds till Barcelona – PSG och övriga matcher i Champions League hittar ni här!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login