Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Vinn 250 miljoner hos Betsson – Tippa VM

Du som är fotbollsintresserad och kanske behöver 250 miljoner kronor till att starta upp din egen klubb i Allsvenskan bör kolla in Betssons VM-turnering. Den går ut på att tippa VM, som du ändå kommer följa, och få alla rätt. Betsson är en gigant på den svenska spelmarknaden och erbjuder en komplett spelsajt som inte minst erbjuder riktigt schyssta VM odds. Läs vidare här för att få reda på vad du behöver göra för att vinna drömvinsten på 250 miljoner. Vi slänger också in några inspirerande tips.

Tippa VM och vinn 250 miljoner – Så gör du

Om du inte redan har ett konto hos Betsson är det hög tid att skaffa ett. När du har gjort det går du till deras kampanjer, hittar turneringen i listan och registrerar dig för den. Efter det är bara att sätta igång med den roliga biten – att tippa VM! Bedriften du ska lyckas med är att pricka in vilka som tar de två översta placeringarna i varje gruppspel, och vilka som därefter kommer att dansa sig igenom slutspelet. Är du ensam med alla rätt är de 250 miljoner kronor dina och din eventuella dröm om att skapa ett lag i Allsvenskan kan gå från ritbordet till verklighet.

Förutom att registrera dig och lägga ditt tips behöver du också lägga ett spel på några av alla de VM odds som Betsson erbjuder. Det kan till exempel vara på 1X2 eller vilket av de asiatiska lagen som går allra längst i turneringen – möjligheterna är nästan oändliga. Ditt spel behöver vara på minst 100 kronor.

Dessa tre steg behöver du gå igenom för att vara kvalificerad för tävlingen:

  • Du måste vara registrerad kund på Betsson för att delta i tävlingen. Om du inte redan har ett konto registrera dig först på Betsson.
  • Gå sedan till Betsson kampanjen och registrera dig för tävlingen.
  • Gör din analys och lägg ditt tips på hur du tror det går
  • Lägg ett spel på något av Betssons VM odds för minst 100 kronor


Sommarens bästa VM odds – Tippa fotbolls-VM i Ryssland 2018

Fotbolls-VM är lika mycket en högtid för alla fotbollsintresserade som det är för alla bettingbolag, och självklart har de bunkrat upp med en armada av generösa VM odds till allas stora glädje. Hos Betsson hittar du allt från klassiska 1X2-spel till specialare som kan handla om hur en specifik spelare gör mål på ett speciellt sätt i en match, med till exempel en nick eller ett vristskott utanför boxen. För den spelintresserade är fotbolls-VM en godispåse fylld till bredden och mer därtill.


Stötta Sverige, eller vara strategisk? – Det är frågan

När du lägger ditt tips behöver du ta ställning till om du ska satsa med hjärtat eller hjärnan. Sveriges grupp består av Sverige, Tyskland, Mexiko och Sydkorea. En lurig och på förhand väldigt öppen grupp. Men visst kan Sverige knipa andraplatsen i gruppen? Eller kanske till och med förstaplatsen?

Oavsett om du väljer att tippa Sverige som blivande världsmästare, eller inte ens tror att de kommer ta sig vidare från gruppspelet, har du fortfarande chans på de 250 miljoner kronor som ligger och ruvar i potten. Betssons VM odds kan ge dig en fingervisning om vilka som är favoriter i respektive grupp och i turneringen i stort, men så länge bollen är rund så kan allt hända, och så länge allt kan hända så lever hoppet. ”Det är det som är så härligt med fotboll”, som Lars Lagerbäck skulle ha sagt.

Tippa och vinn 250 miljoner här

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login