Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Odds att Sverige vinner VM i Ryssland – Jämför vinnarodds

VM odds på Sverige

VM 2018 i Ryssland – Hur ser Sveriges odds ut?

För alla fotbollsfans är fotbolls-VM självklart årets stora sporthändelse. För oss blågula blir det mest intressant att följa Sverige. När det stod klart att Zlatan inte kommer delta blev många oroliga. Finns det verkligen någon som kan kliva fram och avgöra? Samtidigt har ett stabilt lagbygge alltid varit Sveriges styrka och många menar att de faktiskt blivit bättre. Äntligen ser försvarsspelet säkert ut igen och alla arbetar hårt utan boll, vilket var nyckeln när Sverige tog VM-platsen på Italiens bekostnad. Låt oss tittare närmare på vad de stora spelbolagen tror om gruppen och om Sveriges chanser att gå hela vägen.

Odds att sverige vinner VM Gruppspelet

Som bekant lottades Sverige i en grupp med stornationen Tyskland, alltid lika farliga Mexiko och uppstickaren Sydkorea. På förhand känns det som att Tyskland är den stora favoriten. Betsson och Betsafe ger 7,5 ggr pengarna på att Sverige tar gruppsegern och 2,3 ggr pengarna på att Sverige åtminstone går vidare från gruppen. Hos Unibet får man oddsen 8,5 och 2,25 och LeoVegas ger exakt samma odds.
För att summera går det att slå fast att få tror att Sverige vinner gruppen. Att de däremot blir 2:a och istället går vidare till åttondelsfinal på det sättet känns som en hyfsad chans, eftersom 2,25-2,3 är relativt lågt i förhållande till 7,5-8,5. Det beror på Tyskland. Nästan alla verkar överens om att Sverige slåss om andraplatsen i gruppen.


Odds tabellen

 

Att Sverige… Betsson Betsafe Unibet LeoVegas
Går vidare ur gruppen 2,3 2,3 2,25 2,25
Vinner gruppen 7,5 7,5 8,5 8,5
Vinner hela VM 126 126 101 101
Spela Spela Spela Spela

 


Jämför VM vinnarodds för de största spelbolagen

Ibland måste man våga drömma och trots allt blev Sverige 3:a i VM 1994. I en kort turnering inträffar ibland mirakel så låt oss se vilka chanser spelbolagen ger det svenska landslaget att chocka världen. Betsson och Betsafe ger 126 ggr pengarna, Unibet ger 101 ggr pengarna och LeoVegas ger likaså. Alla spelbolag ger alltså åtminstone 100 ggr vad du satsar eller mer. Detta gäller i skrivande stund och kan komma att förändras, men alltså pratar vi riktigt höga odds.

Att oddset är så högt betyder att alla är överens om att det är extremt osannolikt att Sverige tar hem VM-bucklan. Även en mindre insats i storleksordningen 100 kr skulle alltså kunna ge 10 100 kr eller mer, vilket gör att riskbenägna spelare möjligtvis kommer ta chansen på just Sverige eller någon annan mindre fotbollsnation. Trots allt har ju stora fotbollsturneringar ibland vunnits av oväntade nationer. Däremot är det nog ingen god idé att pantsätta huset och satsa allt på Sverige, utan ett vinnarspel på Sverige bör mer ses som en extra krydda bland andra spel.


Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login