Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.45

Stor jackpott på stryktipset i helgen där hela 13 miljoner ska delas ut. Manchester United är stora favoriter hemma mot West Bromwich, men i övrigt är det öppna matcher som kan ge oss bra utdelning i slutändan.

1. Leicester – Watford 1

Leicester fortsätter tåg på i toppen av tabellen och har bara en förlust över 11 ligamatcher den här säsongen. 10 poäng på de fyra senaste matcherna innebär att det är ett hemmalag med full form för dagen, inge större skadebekymmer heller. Watford har också öppnat bra och placerar sig i mitten av tabellen just nu på 16 poäng. Formen är även den god med två raka 2-0 segrar på kontot mot Stoke och West Ham. Men lagets stora målskytt Ighalo är tveksam till spel och utan honom tror jag inte Watford kniper poäng. Krysset åker med om han kan starta, annars lämnar vi ettan ogarderad.

2. Manchester United – West Bromwich 1

Manchester United fortsätter ha en del problem med målskyttet där laget blivit nollade i tre av de fyra senaste matcherna. Men defensivt håller laget bra klass och tack vare den droppar poäng in. Laget spelade Champions League tidigare i veckan och det kan givetvis sitta kvar i en del ben här, även fast laget sluppit resa runt. West Bromwich hade två raka 1-0 segrar inför förra omgången där det tog stopp mot Leicester (2-3) på hemmaplan. Men laget håller det väldigt tajt på resande fot och har plockat ooäng i fyra utav fem bortamatcher. Darmian avstängd hos hemmalaget tillsammans med en del frågetecken. Inga större bekymmer hos gästerna. Målsnål match att vänta och det är möjligt att West Brom kniper en pinne. 1x på kupongen!

3. Norwich – Swansea 2

Norwich hade en hyfsad start på säsongen men har nu sjunkit i tabellen efter fyra raka förluster, där självfallet 6-2 i baken mot Newcastle sticker ut. Swansea har blandat prestationer mot slutet och har framförallt gått knackigt på hemmaplan där det blev förlust mot Arsenal (0-3) senast. På bortagräs tog de sin första bortaseger mot Aston Villa och den andra kan mycket väl komma här. En del bekymmer hos hemmalaget som har Martin avstängd, samtidigt som Swansea kommer till spel med starkast möjliga trupp. Vi streckar x2!

4. Sunderland – Southampton 2

Sunderland tog sin första seger för säsongen näst senast då Newcastle besegrades med klara 3-0 på hemmaplan. Men underbart är kort då laget åkte på en ordentlig smäll mot Everton på bortaplan senast, en match som slutade med förlust 6-2. Mer harmoni hos Southampton som tog en 2-0 seger mot nykomlingen Bournemouth senast, utan att direkt imponera ska tilläggas. Gästerna har raden 1-4-0 på resande fot och vi tror de tar ytterligare poäng här. x2 ska räcka!

5. West Ham – Everton 2

West Ham skuggar topplagen på en sjätteplats men stod inte alls för någon bättre prestation i senaste omgången mot Watford (0-2). Dessutom blev mittback Collins utvisad i den matchen och saknas således här. Everton fick äntligen vinna senast och som de gjorde det. Sex mål framåt på stackars Sunderland (6-2) där Kone stod för ett hattrick och en framspelning. Everton har dessutom gått starkt på bortagräs med poäng i fyra av fem bortamatcher och ska ses med god chans till poäng även här. Vi nöjer oss med x2.

6. Blackburn – Brentford 2

Endast fem matcher från Premier League denna omgång så vi kastar oss över till Championship. Blackburn har faktiskt tagit poäng i 10 av sina 15 ligamatcher den här säsongen, men ligger trots detta ganska långt ner i tabellen. Detta beror på att sju av de 10 poängmatcherna varit oavgjorda resultat, vilket de inte klättrar i tabellen på. Måste gå för seger nu. Brentford placerar sig lite högre upp tabellen och hade fyra raka segrar på kontot innan det tog stopp mot Hull i den senaste omgången. Relativt öppen match, men vi väger över mot gästerna. x2.

7. Bolton – Bristol City 2

Bolton harvar fortsatt i botten av tabellen och har fruktansvärt svårt att vinna matcher. Har ändå plockat poäng i åtta av 15 matcher, men sju av dessa har varit kryss. Relativt hemmastarka dock där åtta av lagets 10 poäng plockats. Bristol City placerar sig strax framför Bolton och tog en efterlängtad seger i senaste omgången då Wolves besegrades rättvist på hemmaplan. Poäng i tre av de fyra senaste bortamatchen mot bättre motstånd än detta. x2 igen!

8. Cardiff – Reading x

Cardiff hade en liten poängstreak innan det tog stopp i senaste omgången på bortagräs mot Leeds (0-1). Men nu är det hemmaplan och här har laget endast en förlust på sju försök, vilket imponerar. Reading har fyra raka matcher utan seger och har haft en del bekymmer med försvarsspelet i dessa matcher, med bland annat fyra insläppta mål mot Fulham (2-4). Finns dock kapacitet hos gästerna framåt i planen. Vidöppen match som vi inte tvekar på att helgardera!

9. Charlton – Sheffield W 2

Charlton värvade starkt inför säsongen och öppnade hyfsat med ett par segrar på kontot. Men den senaste tiden har det varit ett stort mörker över laget som kommer in här med fem raka förluster på kontot, med noll (!) mål framåt. Bättre går det för Sheffield W som avancerar i tabellen med poäng i fem raka matcher. Var närmast segern mot obesegrade Brighton senast. Gästerna får tipset på grund av form, men krysset ska med på kupongen.

10. Fulham – Birmingham 1

Fulham har fin form för dagen och pressade Burnley rejält på bortagräs senast. 3-1 till Burnley speglar inte direkt matchbilden. Birmingham har vacklat en del mot slutet och har nu tre raka matcher utan seger och även utan mål framåt. Var närmast segern hemma mot Blackburn senast, men på det stora hela ingen bra prestation. Birmingham är dock ett av seriens vassaste bortalag med endast en förlust på sju försök. 1 2 på kupongen kanske?

11. Hull – Middlesbrough 1

Toppmöte där serieledande Hull tar emot tabellfyran Middlesbrough. Hull har knallform för dagen med fyra raka vinster på kontot, dessutom är de obesegrade på hemmaplan denna säsong med fem vinster och två kryss. “Boro” har också fin form med tre raka vinster i ryggen, men har åkt på en del förluster på bortaplan mot slutet och släppter ofta in mål på resande fot. Vi lutar oss mot ettan och garderar upp det med ett kryss.

12. Rotherham – Ipswich 2

Rotherham placerar sig som jumbo och får allt längre och längre upp till säker mark. Formen är inget att skryta om då laget plockat en poäng på de fem senaste matcherna. Bara 1-0 i baken mot Middlesbrough senast, men Rotherham var duktigt utspelade matchen igenom. Ipswich fortsätter plocka poäng men kryssar lite för mycket för att tillhöra toppen av tabellen. Stark seger mot Bolton (2-0) i senaste omgången och med vind i seglen tar man andra raka trepoängaren här. Spik på tvåan!

13. Wolverhampton – Burnley 2

Wolves har varit väldigt ojämna den här säsongen och har sjunkit i tabellen efter fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Senast det klart sämre laget mot Bristol City (0-1) och nu väntar tuffare motstånd. Burnley placerar sig som tvåa i tabellen på samma antalet poäng som ledande Hull. Formen är mycket god hos laget då de skrapat ihop fyra vinster och ett kryss på de fem senaste. Endast en bortaförlust på sju matcher och det borde inte komma en andra förlust här. Spik!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login

Lämna en kommentar