Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.38

stryktipset
Hela 13 miljoner i jackpott på stryktipset under lördagen där kupongen är fullpackad med högklassiga möten. Som vanligt hämtar vi matcherna från Premier League samt Championship. Häng med oss i jakten på 13 rätt!

Match 1. Arsenal – Manchester United

Arsenal har växlar upp ordentligt den senaste tiden och tagit tre raka segrar med en sammanlagd målskillnad på 8-0. Slog tillbaka Huddersfield med hela 5-0 tidigare i veckan och där var Mesut Özil tillbaka och glänste med ett mål och två assist. Tuffare motstånd nu men ettan ska definitivt inte räknas bort. Manchester United hade inga större bekymmer med att bortaslå Watford tidigare i veckan även fast det blev lite darr mot slutet. Har precis som Arsenal gått väldigt starkt den senaste tiden och Mourinho brukar sällan missa något i det taktiska i dessa stormatcher. Vi helgarderar!

Match 2. Brighton – Liverpool

Brighton har verkligen varit en pigg nykomling då laget placerar sig på en mittenposition i tabellen med 17 inspelade poäng. Även formkurvan är bra med poäng i fyra av de fem senaste matcherna. Får det dock svårt att räcka till mot det här motståndet. Liverpool var missnöjda efter krysset mot Chelsea men hoppade upp på vinnarspåret mot Stoke tidigare i veckan. Segersiffrorna skrevs till 3-0 efter mål från Mane och Salah. Är sylvassa i kontringsspelet och det är ett spel som passar utmärkt på bortaplan. Tvåan är en given spik för oss!

Match 3. Everton – Huddersfield

Everton tog en 4-0 seger i veckan mot West Ham och det var efterlängtad seger där de äntligen fick fart på målskyttet. Rooney stod för ett hattrick i matchen och han måste fortsätta producera för att Everton ska lyfta i tabellen. Trots en svag tabellplacering är de ändå starka på hemmaplan med fyra segrar på sju försök denna säsong. Huddersfield fick sig en ordentlig lektion i veckan då de förlorade med hela 5-0 mot Arsenal. En mycket svag insats och det var lagets tredje raka förlust. Mycket lutar mot en fjärde raka förlust här. Spik på ettan!

Match 4. Leicester – Burnley

Leicester har utan tvekan spelat upp sig mot slutet men att ettan ska vara streckad på dryga 60% köper vi inte. De fick dessutom slita otroligt hårt mot Tottenham tidigare i veckan och det kan sitta kvar i benen här. Favorit i fara! Burnley har överraskat stort den här säsongen och befinner sig på en sjätteplats i tabellen. Har även lärt sig att plocka poäng på bortaplan där de bland annat slog Bournemouth tidigare i veckan. Tvåan till låga 19% måste med i jakten på miljonerna. Helgardering!

Match 5. Stoke – Swansea

Ytterligare en överstreckad etta hittar vi i match nummer 5 på kupongen där Stoke tar emot Swansea. Stoke har två raka förluster på kontot och de fick slita hårt mot Liverpool tidigare i veckan. Förlust med 3-0 där och faktum är att laget endast har två hemmasegrar på sju försök den här säsongen. Swansea placerar sig som nästjumbo i tabellen men spelet har ändå sett hyfsat ut den senaste tiden. Poäng mot Bournemouth näst senast och de höll stången mot Chelsea senast även fast det blev förlust. Kan mycket väl sno med sig samtliga poäng här och tvåan är just nu streckad på låga 16%. Samtliga tecken ska med!

Match 6. Watford – Tottenham

Watford har en hel del vinster på kontot men det är uteslutande mot de sämre lagen i ligan. Mot de lite tyngre lagen har de ett för svagt försvarsspel för att orka stå emot. Förlorade med hela 4-2 i veckans hemmamatch mot Manchester United och vi tror på ny förlust nu. Tottenham har inte fått med sig många poäng den senaste tiden men spelet har ändå funnits där. Dominerade stort mot Leicester senast men föll trots detta med 2-1. Tre raka bortaförluster förvisso men det är mot tufft motstånd och vi tror att de hoppar upp på vinnarspåret här. Spik på tvåan till fina 46% i skrivande stund!

Match 7. West Bromwich – Crystal Palace

Den sista matchen från Premier League hittar vi på The Hawthorns där West Brom gästas av Crystal Palace. Två lag som inte alls imponerat så här långt och det är förvånande att ettan är såpass hårt streckad. Laget har poäng i två raka matcher men vi får gå långt tillbaka för att hitta den senaste vinsten. Palace har inte heller imponerat men laget har tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna och verkar vara på gång nu. Vi tror på nya poäng här i en mycket jämn match på förhand och hittar värde i x2!

Match 8. Brentford – Fulham

Två lag som skuggar varandra i tabellen och det skiljer endast två poäng lagen emellan. Fulham har dock den bättre formen med två raka vinster i ryggsäcken. Besegrade bland annat topplaget Sheffield U med hela 5-4 näst senast. Har kapacitet för att vinna men inget som vi litar på. Brentford har tagit poäng i nästan 75% av sina ligamatcher denna säsong men det är för många oavgjorda resultat för att laget ska lyfta i tabellen. Har två raka kryss i raden just nu och motståndet har varit väldigt svagt. Vi helgarderar!

Match 9. Ipswich – Nottingham

Ipswich har tagit många oförtjänta segrar den här säsongen och senaste matchen mot Derby var inget undantag. Ipswich satte dit ett tidigt mål men sedan handlade det mesta om Derby. Ettan ska inte vara streckad på de dryga 50% den har nu. Nottingham ägde det mesta av bollinnehavet mot Cardiff senast men hade svårt att komma till riktigt heta lägen. Har inte heller imponerat på resande fot den senaste tiden med fyra förluster på de fem senaste bortamatcherna. Har dock hög kapacitet och ska vi åt miljonerna måste vi hitta skrällarna. Nottingham kan vara en sådan och därför väljer vi att helgardera!

Match 10. Millwall – Sheffield U

Millwall sliter hårt ute på planen men har inte visat upp något större spel direkt. Hade en stolpskott mot Fulham senast men fick ändå se sig besegrade till slut med 1-0. Inte heller varit särskilt lysande på hemmaplan den senaste tiden med två mållösa matcher. Sheffield U har stått för ett par tveksamma insatser den senaste tiden men spelet har ändå sett hyfsat ut och detta är en svacka som de kommer reda ut när som helst. Skadeläget ser väldigt bra ut hos gästerna och de ska ha goda chanser till poäng här. x2 ska räcka långt!

Match 11. Preston – QPR

Preston har blivit hårt streckade hemma mot QPR där vi hittar ettan på hela 55% i nuläget. Känns ändå som en rätt bedömning då laget visat upp ett fint spel på slutet mot relativt tufft motstånd. Vinner inte allt för många matcher på hemmaplan men det är en mycket passande uppgift nu. QPR sjunker allt längre ner i tabellen efter blott en inspelad poäng på de fyra senaste omgångarna. Har förvisso mött starkt motstånd men spelet har inte sett bra ut och skadeläget är fortsatt tungt. Borde få det tufft här och ettan är därför en given spik!

Match 12. Sheffield W – Hull

Sheffield W har poäng i fem raka matcher men laget måste börja vinna mer för att avancera i tabellen. Har ett mycket starkt lag på papperet och borde kunna utmana om en playoff-plats i slutändan. Har endast en förlust på hemmaplan den här säsongen och ska vara given favorit nu. Hull har det fortsatt väldigt tungt. Lyckades tappa en tvåmålsledning på 20 minuter senast och förlorade med 3-2 till slut mot Bristol C. Tagit en del poäng på bortaplan mot slutet men ska inte ha något att hämta här. Spik på ettan!

Match 13. Sunderland – Reading

Sunderland har spelat upp sig efter en tung start på säsongen och de kommer närmast från en fin insats i 2-0 segern mot Burton. Ska ha bra chans här men till dryga 45% vill vi inte lita på ettan. Reading stod för en fin fjolårssäsong men har inte alls hittat rätt denna säsong. Formen är dock på gång och laget tog en stabil seger hemma mot Barnsley senast. Liknande motstånd nu och det gör att vi inte kan räkna bort tvåan. Vi målar fullt och lämnar sedan in kupongen!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login