Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Juventus vs Monaco – Odds & Speltips

Champions League är tillbaka och vi inleder med returmötet Juventus – Monaco under tisdagskvällen. Gästerna från Frankrike ska försöka vända på det 2-0 underläge de hamnade i för dryga veckan sedan. En omöjlig uppgift kan tyckas mot ett defensivt slipat Juventus, men Monaco lär verkligen gå för det. Vi kikar på förutsättningarna och bjuder slutligen på ett speltips till fint odds. Häng på!

Juventus har verkligen varit en maskin den här säsongen då laget toppar Serie A, är framme vid semifinal i Champions League och dessutom ska spela final i Coppa Italia.  Givetvis inga tillfälligheter, det här laget är riktigt bra. Många tvivlade på italienarna inför kvartsfinalen mot Barcelona, att de inte ställs mot tuffast tänkbara motstånd hemma i Serie A och så vidare. Men 3-0 hemma på Juventus Stadium och sedan en kontrollerad 0-0 match på Camp Nou tystade alla tvivlare. Två raka nollor mot tre av världens bästa anfallare, Messi, Neymar och Suarez, är bevis nog på att Juventus är riktigt taktiskt slipade defensivt. Faktum är att Buffon inte släppt en boll bakom sig sedan 22 november i Champions League, detta i 3-1 vinsten borta mot Sevilla. Ett rekord som de nog gärna vill förlänga.

Kikar vi in i sjukstugan hos Juventus så ser det väldigt bra ut. Tränare Allegri får endast klara sig utan Marko Pjaca och det är inget som helst avbräck. Litet frågetecken för Daniele Rugani men enligt de senaste rapporterna ska det inte vara någon större fara. Hur som haver så är inte Rugani en startspelare och således inget avbräck. Positivt att Sami Khedira är tillbaka från avstängning men frågan är om han har en given plats efter insatsen från Claudio Marchisio senast. Angenäma bekymmer för Allegri med andra ord.

Monaco har stått för en fantastisk säsong hittills då laget toppar Ligue 1 och dessutom tagit sig fram till semifinal av Champions League. Det har dock slitit hårt på truppen och frågan är om det finns bensin kvar att vända på den här steken. Stundtals väldigt bra spel i första mötet hemma i Frankrike men sett till 90 minuter var Juventus ändå det starkare laget. Framåt är Mbappe ett ständigt hot med sin snabbhet och styrka, men det är för få i laget som kommer upp i den nivå som krävs. Falcao är en anfallare av klass men han blir inte yngre med åren och får svårt att räcka till mot världens bästa försvar. Kikar vi till försvarsbiten så hade Monaco problem i första mötet och det lär inte bli enklare med förutsättningarna här. Gästerna måste kliva på för seger och därmed även blotta sig bakåt. En farlig kombination mot herrar som Dybala och Higuain.

Hos gästerna börjar skadeläget ljusna efter en ganska tuff period på slutet. Almamy Toure och Boschilia saknas fortfarande och kommer inte till spel här. Däremot ser det bättre ut för Benjamin Mendy som sägs vara redo för spel. Frågan är dock om inte Nabil Dirar får fortsatt förtroende på högerbacken. Mittfältaren Tiemoué Bakayoko vilade i helgens ligamatch mot Nancy men kommer förmodligen kliva rakt in i startelvan här. Inga större bekymmer för tränare Leonardo Jardim med andra ord.

Odds & Speltips

I första mötet hittade vi ett fint speltips på att Juventus skulle hålla nollan till fina 2.75 hos Betsson. Något sådant odds får vi inte här men det lutar ändå åt att Buffon förlänger sin nolla ytterligare en match. Juventus att vinna + hålla nollan till 2.80 i odds blir vårt speltips i matchen.

Odds till samtliga matcher i Champions League hittar ni här!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login