Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Fint odds på Osasuna!

La Liga går in i omgång 23 till helgen och på Estadio de Balaidos gör Celta Vigo – Osasuna upp om tre poäng. Ett Celta Vigo som ligger på säker mark i tabellen och har Europa League att bekymra sig över. Samtidigt som Osasuna slåss i botten av ligan och är i stort behov av en seger. Det luktar skräll här och vi får ett fint odds på bortaseger!

Celta Vigo placerar sig på en mittenposition i La Liga och behöver inte oroa sig över degradering. Laget har just nu 14 poäng till godo på Sporting Gijon under strecket. Men något som borde bekymra laget är nästa veckas returmöte mot Shakhtar i Europa League. Spanjorerna åkte på en 1-0 förlust på hemmaplan och måste verkligen se till att vara på tårna för att vända på steken i returen. Det lär innebära en hel del rotation från tränare Berizzo och då är Celta Vigo väldigt sårbara. Bredden är nämligen inte den bästa och framförallt inte i det defensiva.

Kikar vi till frånvaroläget så kommer inte John Guidetti till spel här. Svensken drog på sig sin femte varning i förlustmatchen mot Atletico Madrid (2-3) och är därmed avstängd. Vidare så stryker vi även långtidsskadade anfallaren Claudio Beauvue som inte spelat en match på hela säsongen. Ljust skadeläge med andra ord men förvänta er rotation från Berizzo!

Osasuna har haft en stökig säsong så här långt då laget placerar sig på en jumboposition i La Liga. Laget från Pamplona har inte alls fått det att fungera och står med endast 10 inspelade poäng så här långt. Det finns ljusglimtar, även fast de är få, och det är att laget ändå gjort en del mål på slutet. I de fem senaste matcherna har laget hittat nätet och totalt 24 mål under säsongen är en respektabel siffra. Men vänder vi på det hela finns det inte mycket att berömma det defensiva för. Laget snittar strax över 2 insläppta mål per match den här säsongen och då blir det svårt att ta trepoängare. Men de möter Celta Vigo vid rätt tillfälle och med en duglig offensiv kan de överraska till mycket fint odds!

Skadeläget hos Osasuna börjar ljusna en del även fast flera spelare fortfarande saknas. Bland dessa hittar vi bröderna Flaño, Didier Digard och målvakt Nauzet Pérez. Detta är dock endast defensiva bekymmer så framåt ser det riktigt bra ut inför match.

Om vi slutligen kikar på odds i detta möte så erbjuder Betsson hela 5.80 för en bortaseger. Ingen självklarhet att ett defensivt svagt Osasuna tar detta, men helt klart värt en slant till det oddset.

Odds till Celta Vigo – Osasunao och resterande matcher i La Liga hittar ni här!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login