Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

VM-kval 7 oktober – Odds & Speltips

odds
Det börjar dra ihop sig i VM-kvalet och lördagen bjuder på flertalet spännande matcher. Bland annat ska vårt svenska landslag spela en viktig match hemma mot Luxemburg. Vi går igenom samtliga matcher i Grupp A och försöker hitta ett par speltips till fint odds. Låt oss dra igång!

18:00 Sverige – Luxemburg

Sverige placerar sig på en andraplats i Grupp A och även fast de fortfarande har chans på en direktplats till VM så är känslan att de får inrikta sig på playoff. Vid seger mot Luxemburg på lördag är de nämligen helt klara för playoff som en av de bästa tvåorna. Otroligt onödig förlust mot Bulgarien näst senast men blågult repade sig snabbt och gjorde processen väldigt kort med Vitryssland senast. Segersiffrorna slutade vid 4-0 och det var faktiskt mittback Andreas Granqvist som avslutade målskyttet från straffpunkten. Liknande motstånd som väntar den här gången och inför ett välfyllt Friends Arena ska det vara tre enkla poäng.

Luxemburg är inte alls den slagpåse som nationen varit tidigare men de placerar sig ändå som nästjumbo i Grupp A med endast Vitryssland bakom sig. Formen är fin för dagen med fyra poäng på de två senaste omgångarna och de förtjänar en tapperhetsmedalj efter det oavgjorda resultatet mot Frankrike senast. Fransmännen pepprade skott mot målet men offrande backar och en storspelande målvakt i form av Jonathan Joubert höll emot. Blixten slår dock inte ner på samma ställen två gånger så visst ska Sverige vara stora favoriter.

Speltips: Kikar vi till odds på matchen så är inte Sverige spelbart till 1,04 för raka ettan. Vi blickar istället mot ett målskyttespel och har hittat en intressant spelare. Emil Forsberg har haft en mycket fin säsong så här långt och i landslaget har han fått en hel del lägen den senaste tiden. Han tar frisparkar och är dessutom med i diskussionen när det blir straff. Betsafe erbjuder 2,00 för Forsberg som målskytt och det hugger vi utan att blinka!

20:45 Bulgarien – Frankrike

Bulgarien placerar sig på en fjärdeplats i Grupp A och har faktiskt fortfarande chans att nå ett playoff. Men för att detta ska ske är det två raka segrar som gäller i de återstående matcherna samtidigt som de har tur med andra resultat. Motståndet är dock väldigt tufft nu och bulgarerna har problem med skador och avstängningar i truppen. De får det tufft att räcka till här!

Frankrike stod för ett riktigt bottennapp i senaste omgången mot Luxemburg men placerar sig fortfarande i toppen av tabellen och har en gyllene chans att ta en direktplats till VM. Fransmännen måste dock få igång målskyttet och där ligger det tungt ansvar på Giroud och Griezmann som inte alls levererade senast.

Speltips: Bulgarien är väldigt starka på hemmaplan med fyra segrar på lika många försök i det här kvalet. Vi har dock svårt att se dem räcka till här mot knallhårt motstånd. Det vimlar av världsstjärnor hos gästerna och de borde ta en säker seger här i jakten på en direktplats. Frankrike -2,5 handikapp till fina 2,55 blir vårt spel!

20:45 Vitryssland – Holland

Vitryssland har varit en stor besvikelse i det här kvalet då laget placerar sig på en jumboplats i gruppen med endast fem poäng på kontot. Bedrövligt facit på bortaplan med idel förluster men hemma i Borisov har det gått desto bättre med poäng i tre av fyra matcher. Har dock inget att spela för och vi kan därför sätta ett stort frågetecken för motivationen.

Holland befinner sig långt ifrån fornstora dagar och riskerna helt klart att missa VM-spel nästa sommar. Laget befinner sig först på en tredjeplats i tabellen och måste ha en hel del tur för att krångla sig vidare till ett playoff. Drömmarna kan faktiskt ta slut redan under lördagen om Sverige och Frankrike gör sitt jobb. Vi sätter även ett stort frågetecken för Hollands spel på resande fot. Endast en seger på fyra bortamatcher lär inte ge något större självförtroende inför resa till Vitryssland.

Speltips: Holland är väldigt stora odds-favoriter i det här mötet och det ställer vi oss lite frågande till. Laget har inte alls imponerat och framför allt inte på bortaplan där de haft stora bekymmer. Ett oavgjort resultat till fina 6,35 hos Betsafe är värt en liten slant!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login