Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför Hammarby vs Elfsborg 24 juli – Odds & Speltips

En match från Allsvenskan under måndagen och den utspelar sig på Tele2 Arena där Hammarby tar emot Elfsborg. Viktiga poäng på spel i mitten av tabellen och vi kan nog räkna med två lag som går hårt för en trepoängare. Vi ger er förutsättningarna inför match och bjuder även på ett rykande färskt speltips till fint odds. Ta rygg!

19:00 Hammarby – Elfsborg   2,35   3,65   2,85

Hammarby har haft en godkänd säsong så här långt sett till förutsättningarna. En 10:e plats låter inte särskilt glamouröst men truppen känns inte allt för starkt så det är någonstans där vi placerade “bajen” inför säsongen. Nu ska vi dessutom nämna att mellanskiktet på Allsvenskan är otroligt jämn så Hammarby har endast 6 poäng upp till Djurgården på en tredje och sista europaplats. Ett avstånd som kan krympa till 3 poäng vid seger i afton. Kikar vi till formen så är inte den strålande direkt, det har blivit två förluster på de tre senaste omgångarna. Direkt usel prestation borta mot Elfsborg senast där de hade hela 3-0 i baken redan i halvtid, ett resultat som stod sig tiden ut. Hemma på Tele2 Arena har de dock spelat bättre under säsongen och är fortfarande obesegrade med facit 3-4-0. Två raka hemmasegrar på kontot där Örebro och Djurgården besegrats.

Kikar vi till skadeläget hos Hammarby så börjar det ljusna ordentligt på den fronten. Senast mot Elfsborg saknades endast Dusan Jajic men han är nu tillbaka och redo för spel. Den unge mittfältaren har dock fått sparsamt med speltid den här säsongen så det lär bli ett inhopp på sin höjd. I övrigt inga som helst bekymmer för tränare Jakob Michelsen som kan ställa starkast möjliga startelva på planen.

Elfsborg var det många som varnade för inför säsongen men de hade en otroligt knackig start. Det börjar dock se allt bättre ut då laget placerar sig på en 7:e plats i tabellen och är gott gåendes. Det ska nämnas att laget klättrar upp på en 2:a plats vid seger idag så där får ni en liten fingervisning om hur jämn Allsvenskan är för tillfället. Bortsett från Malmö FF som dragit undan i toppen. Seger på hemmaplan mot Hammarby senast och formen är verkligen på topp med poäng i sju raka matcher, uppdelat på fem vinster och två kryss. Ingen bergsäker defensiv hos boråsarna men offensivt är de bäst i hela Allsvenskan just nu med hela 31 gjorda mål på 15 matcher. Otroligt utbrett målskytte och det är en styrka att så många kan sätta det avgörande målet.

Kikar vi till skadeläget hos gästerna så är det ett par offensiva bekymmer inför denna match, varken Lasse Nilsson eller Per Frick kommer nämligen till spel. Det ska dock nämnas att båda dessa herrar saknades även senast mot Hammarby och det skvallrar en del om den offensiva bredd som laget har. I övrigt stryker vi även defensiva spelaren Anders Randrup som åkte på en knäskada i senaste mötet. En startspelare en normal dag så givetvis ett avbräck hos gästerna som inte visat upp något större försvarsspel hittills under säsongen.

Odds & Speltips

Marknaden för odds har gjort Hammarby till favoriter i det här mötet och sett till facit hemma på Tele2 Arena så är det kanske inte fel. Vi vill dock höja ett varningens finger för Elfsborg som sett otroligt bra ut i den offensiva delen denna säsong. Vi rekommenderar ett spel på över 3,5 mål i matchen som betalar ett fint odds på 2,22 just nu hos Betsson.

Vårt tips: 2-2

Här hittar ni samtliga texter inför Allsvenskan

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login