Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 9 februari

Blandad kompott på tisdagens europatipskupong där vi har cupmatcher från England, Frankrike, Tyskland och Österrike på övre halvan. Sedan fyller vi även på med matcher från de lägre ligorna i England. Många stora favoriter och som vanligt när det vankas cupmatcher så brukar det dyka upp några skrällar. Vi gör ett försök mot 13 rätt!

1. West Ham – Liverpool   1

FA-cupen. West Ham har spelat riktigt bra i Premier League den senaste tiden men inte haft det riktiga flytet och fått utdelning. Dominerade mot Southampton (0-1) senast men fick åka hem med noll poäng. Liverpool fortsätter blanda rejält och släppte 0-2 till 2-2 hemma mot Sunderland senast. Har haft en del matcher på slutet och lär rotera här. Ettan kommer först men bör gardera. 1x.

2. Sochaux – Monaco   2

Sochaux ligger illa till i Ligue 2 men har nu en gyllene chans att glömma ligaspelet och avancera vidare i cupen. Monaco dras med en hel del skadebekymmer och har en viktig match till helgen där man kan öka avståndet ner till fyran St. Etienne. Tvåan är för hårt streckad trots att det skiljer en division mellan lagen. Krysset ska med! x2.

3. Bayer Leverkusen – Werder Bremen   1

Cupmatch. Leverkusen går starkt i ligaspelet och siktar verkligen på att ta hem cupen denna säsong. Kommer ställa upp med i princip starkast möjliga elva idag. Bremen ligger på en nedflyttningsplats i Bundesliga och måste se till att komma på rätt köl där. Ettan känns stark och spikas!

4. Stuttgart – Dortmund   x

Cupmatch. Stuttgart har kalasform i ligaspelet med fyra raka segrar där laget öst in mål. Men nu väntas en del rotation och frågan är om det kan räcka här. Gästande Dortmund har haft en del bekymmer på just bortaplan och precis som hos hemmalaget väntas det bli rotation idag. Helgardera!

5. Austria Wien – LASK Linz   1

Cupmatch. Hemmalaget är klara favoriter här men frågan är om de inte är lite väl hårt streckade med tanke på vad som väntar i helgen, nämligen toppmatch och derby mot Rapid Wien. Men samtidigt så har inte gästande LASK Linz spelat en tävlingsmatch på snart tre månader och givetvis kommer det bli ett problem här. Ettan ska räcka.

6. MK Dons – Middlesbrough   2

Ligamatch. MK Dons sladdar i botten av Championship och har en tveksam form med bara en vinst på de fem senaste omgångarna. Hade tur som fick poäng mot Cardiff senast. “Boro” har gått otroligt tungt på slutet och senaste insatsen hemma mot Blackburn var inte heller någon höjdare. Men det finns kapacitet i laget och nu väntar ett lämpligt motstånd. Tvåa!

7. Dagenham – Wycombe   1

Ligamatch League Two. Dagenham placerar sig som nästjumbo i tabellen men har ändå en hyfsad form och är på väg uppåt. Wycombe har haft stora problem med målskyttet på slutet och har inkasserat fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Vi chanser lite här och nöjer oss med 1x.

8. Hartlepool – Stevenage   1

Ligamatch League Two. Viktiga poäng på spel i botten av tabellen mellan två otroligt formsvaga gäng. Hartlepool har dock en fördel här i och med att deras förra match blev uppskjuten. Steveneage har endast en poäng på de fem senaste matcherna och är nu upp i totalt nio matcher utan seger. Vi lutar oss mot ettan och streckar 1x.

9. Oxford – Mansfield   1

Ligamatch League Two. Oxford siktar på uppflyttning och har ett av ligans absolut bästa lag. På hemmaplan har laget plockat poäng i 11 av 13 matcher hittills denna säsong. Mansfield finns med i toppen av tabellen och kommer in med tre raka segrar i ryggen. Men det är mot betydligt sämre lag än Oxford och här får man det tufft. Etta!

10. Altrincham – Wrexham   x

Ligamatch National League. Altrincham har plockat en del poäng på slutet men spelet har inte alls övertygat. Men poäng i fyra raka hemmamatcher kan vi inte blunda för. Wrexham placerar sig i mitten av tabellen och måste nu plocka segrar om de vill ha en chans att avancera i ligasystemet. Öppen match och vi väljer därför att helgardera.

11. Bromley – Grimsby   2

Ligamatch National League. Gästande Grimsby har gått starkt under säsongen med raden 15-10-4. Hade tre raka bortavinster innan det tog stopp mot Gateshead (0-1) senast, men nu är det lättare emot. Bromley har två raka förluster på kontot och har inte vunnit på hemmaplan på mycket länge. Vi testar spik på tvåan här!

12. Dove Athletic – Welling  1

Den här matchen är uppskjuten och kommer lottas med bollfördelningen 10-4-2. Vi spikar därför ettan som är streckad på dryga 65% just nu.

13. Kidderminster – Eastleigh   2

Ligamatch National League. Kidderminster vann förvisso senast, men är fortfarande sist i tabellen med hela 12 poäng upp till säker mark. Eastleigh kämpar i andra ändan av tabellen och även fast laget inte vunnit på väldigt länge så är det en mycket passande uppgift nu. Till 59% spikar vi tvåan.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login