Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 22 november

europatipset
Högintressant omgång av europatipset mitt i veckan där Champions League och Europa League tar plats på kupongen. Förutom detta hittar vi även tre matcher från engelska Championship. 2,5 miljoner i jackpott och då känns det givet att lämna in en rad. Låt oss dra igång!

Match 1. Juventus – Barcelona

Vi inleder i Grupp D och ett riktigt toppmöte där Barcelona gästar Juventus på italiensk mark. Barcelona placerar sig i topp av gruppen och har Juventus skuggandes tre pinnar bakom. Tveksam insats från Juventus mot Sampdoria i helgen och det lär därför vara ett mycket revanschssuget hemmalag som kommer till spel. Barcelona spelar en mycket viktig ligamatch mot Valencia i helgen och det kan hända att Valverde vilar ett par nyckelspelare. Vi tror att det räcker långt med 1x på kupongen!

Match 2. Sporting Lissabon – Olympiakos

Vi håller oss kvar i Grupp D och det enda laget av dessa två som har fortsatt chans på avancemang är Sporting Lissabon. De ska därmed vara favoriter här men ettan är just nu streckad på hela 70% och det är helt missvisande. Olympiakos höll jämna steg med Barcelona senast och kan ordna en pinne även här trots att det är bortaplan. Ettan är utgångstipset men krysset är ett måstestreck till låga 18%!

Match 3. Basel – Manchester United

Manchester United har imponerat i turneringen så här långt och har fyra segrar på lika många försök. Inte helt klara för avancemang dock men det räcker med en poäng här för att de ska lösa avancemang. Större press på Basel som slåss med CSKA Moskva om andraplatsen bakom engelsmännen. Manchester United har en otrolig bredd i truppen efter att både Pogba och Zlatan kommit tillbaka och borde ordna minst en poäng här. x2 ska räcka långt!

Match 4. Anderlecht – Bayern München

En av de största favoriterna på europatipset hittar vi i match nummer 4 där Bayern München gästar Anderlecht. Tyskarna är klara för avancemang redan men det kan vara en fördel att kliva om PSG och lägga beslag på andraplatsen. Lär bli rotation men de ska väga tyngre oavsett. Anderlecht placera sig som jumbo i Grupp B och har endast chans på avancemang till Europa League om de kliver om Celtic. Fyra raka förluster på kontot dock och en målskillnad på 0-15. Tvåan är stark här!

Match 5. PSG – Celtic

En ännu större favorit än Bayern München hittar vi i match nummer 5 där PSG tar emot Celtic. PSG har imponerat stort i turneringen hittills med fyra raka segrar och totalt 17-0 i målskillnad. Lär bli rotation nu men det ska spela mindre roll. Celtic har ingen som helst chans på avancemang i turneringen utan får nu istället inrikta sig på spel i Europa League. Tog en bortaseger mot Anderlecht men annars har de haft det tufft. Solklar etta!

Match 6. Atletico Madrid – Roma

Den sista matchen från Champions League hämtar vi från den spanska huvudstaden där ett pressat Atletico Madrid tar emot Roma. Spanjorerna måste vinna för att ha någon som helst chans på avancemang efter ett mycket svagt gruppspel så här långt. Har bara släppt in tre mål men har samtidigt bara mäktat med två mål framåt. Roma toppar tabellen och har nu skaffat sig ett guldläge för att avancera vidare från gruppspelet. Stod för en riktigt stark insats hemma mot Chelsea senast och har ett kontringsspel som kan straffa Atletico här. Vi streckar 1 2 då hemmalaget inte alls är intresserade av ett oavgjort resultat.

Match 7. Ipswich – Sheffield W

Ipswich har plockat en del poäng den senaste tiden men det är fortfarande inget spel som imponerar. Dessutom har poängen tagits mot lag från den nedre halvan av tabellen. Tuffare emot nu. Sheffield W har visat fin form den senaste tiden med poäng i fyra raka matcher, uppdelat på två vinster och två kryss. Mindre bra insats i kryssmatchen mot Bristol C senast men motståndet är mer passande den här gången. 33% på tvåan är en chansspik i våra ögon!

Match 8. Middlesbrough – Birmingham

Middlesbrough har ett kanonlag på papperet och börjar äntligen leverera på planen också. Har klättrat upp till en sjätteplats i tabellen och har tre vinster på de fyra senaste matcherna. Räckte inte till mot Leeds senast men det är betydligt lättare motstånd denna gång. Birmingham har det tufft i det nedre skiktet av tabellen då laget endast har två poäng till godo på Burton under strecket. Laget tog en viktig trepoängare mot Nottingham senast men det var ingen insats som imponerade. Ettan är väldigt stark här!

Match 9. Wolverhampton – Leeds

Serieledande Wolves är hårt streckade på europatipset och känslan är att det är helt rätt. Laget har imponerat stort denna säsong och har nu tre raka segrar i raden. Har dessutom fått ordning på försvarsspelet med tre raka nollor. Leeds bröt en tre matchers lång förlustsvit i senaste omgången där de plockade ner Middlesbrough på hemmaplan. Fortfarande en del skadebekymmer hos gästerna dock och därför går vårt tips till ettan. Spik!

Match 10. Astana – Villarreal

Över till Europa League och vi inleder i Grupp A där vi har en seriefinal mellan Astana och Villarreal. Spanjorerna toppar tabellen just nu men de har även Slavia Prag jagandes på en tredjeplats. Stabil 3-1 seger när den gula ubåten hade hemmaplan men det lär bli jämnare den här gången. Vi tar med samtliga tecken!

Match 11. Lokomotiv Moskva – FC Köpenhamn

Vi rör oss vidare mot Grupp F där FCK toppar gruppen just nu på sex poäng. De har dock både Sheriff Tiraspol och just Lokomotiv Moskva jagandes tätt bakom. När lagen drabbade samman på dansk mark blev det oavgjort men FCK var det klart bättre laget där. Gör de om samma prestation nu ska det vara minst en poäng på kontot. Det är även väldigt fin värde i x2 då ettan är överstreckad på hela 50%.

Match 12. Salzburg – Guimaraes

Vidare mot Grupp I där Salzburg toppar just nu med två vinster och två kryss på kontot. Det blev mållöst första mötet lagen emellan men Salzburg var utan tvekan det bästa laget där. De kan ta ett stort kliv mot vidare avancemang nu och därför är det endast seger som gäller nu. Vi spikar ettan trots att den här lite högt streckad.

Match 13. Östersund – Zorya

Vi avslutar europatipset på svensk mark då Östersund tar emot Zorya på hemmaplan. Östersund toppar fortfarande grupp men måste höja sig från den senaste matchen mot Athletic Bilbao. Är ett utpräglat hemmaplan och lär bjuda upp till dans här. Zorya placerar sig på en andraplats i gruppen och känner flåset från de två förhandsfavoriterna i gruppen. Hade ingenting att sätta emot Hertha Berlin senast och de lär få det tufft även här. Vi spikar ettan till dryga 60% och lämnar sedan in kupongen!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login