Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 10 oktober

europatipset
Europatipset är tillbaka under tisdagen och det är en omgång som domineras helt av det pågående VM-kvalet. Tyvärr är det väldigt många tunga och starka favoriter på kupongen så någon större utdelning ska vi inte räkna med. Vi gör dock ett försök mot 13 rätt och hoppas kunna fälla någon favorit. Låt oss dra igång!

Match 1. Holland – Sverige

Holland har inte haft något roligt kval och även fast laget fortfarande har en liten chans på playoff så känns det väldigt långt borta. De måste besegra Sverige med mer än 6-0 för att kliva vidare. Lär sätta allt på ett kort men det ska givetvis inte funka. Sverige stod för en mycket stabil insats mot Luxemburg och fick det att lossna ordentligt i målskyttet. Lär inleda lite defensivt men kontringslägen lär uppstå. Vi tycker att det räcker med 1 2 här.

Match 2. Frankrike – Vitryssland

Frankrike sitter verkligen på leken och är nu endast en seger från VM-spel. Hade lite problem med Bulgarien i senaste omgången men Vitryssland är ett par snäpp sämre och dessutom är det hemmaplan för fransmännen. Vitryssarna känns blekare än på många år och ska givetvis inte ha någonting att hämta här. Ettan spikas!

Vårt tips: 1

Betsson OddsSpela nu

Match 3. Luxemburg – Bulgarien

Luxemburg stod för en ordentlig knall i senaste omgången mot Frankrike där de ordnade en poäng på bortaplan. De landade dock ganska omgående efter hela 8-0 i baken mot Sverige. En insats som tränare Holtz skämdes över. De lär vara ordentligt revanschsugna nu och ska inte alls räknas bort här. Bulgarien pressade Frankrike hela vägen in på mållinjen senast men orkade inte hela vägen fram. En match som helt klart kan sitta kvar i benen och då tycker vi att närmare 55% på tvåan är för mycket. Alla tecken åker med!

Match 4. Lettland – Andorra

Lettland har inte alls imponerat hittills i kvalet och har faktiskt samlat på sig samma antal poäng som just Andorra. Därför tycker vi att det är väldigt höga procent på ettan i detta nu. Andorra var totalt utspelade mot Portugal senast men höll ändå 0-0 tills dryga halvtimmen återstod. Vi måste hitta skrällarna på europatipset och Andorra kan vara en sådan. Helgardering!

Match 5. Portugal – Schweiz

Mycket spännande match i Grupp B där ettan Schweiz gästar tabelltvåan Portugal. Det skiljer tre poäng mellan lagen och vid seger så är det Portugal som kniper en direktplats till VM. Ettan är otroligt hårt streckad just nu och det ställer vi oss frågande till. Ronaldo ska bära det här laget på sina axlar men har inte alls imponerat inledningsvis på säsongen. Schweiz har nio segrar på lika många matcher och kommer få ytor att jobba på här. Vi helgarderar!

Match 6. Ungern – Färöarna

Ungern placerar sig på en tredjeplats i Grupp B men har ingenting med avancemang att göra. Formen är även den mycket tveksam då laget har fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Färöarna har gjort sitt bästa kval någonsin och har skramlat ihop nio poäng så här långt. Fick 0-0 i hemmamötet mot Ungern och de stod upp riktigt bra där. Kan säkert knipa ännu en poäng men seger tror vi inte på. 1x ska räcka!

Vårt tips: 1X

Betsson OddsSpela nu

Match 7. Belgien – Cypern

Belgien är en av de största favoriterna på europatipset denna omgång och vi kan bara ställa oss i kön och hålla med. Förvisso är de redan klara för spel i VM men bredden är otroligt bra så rotation ska inte försvaga laget allt för mycket. Cypern placerar sig näst sist i gruppen och har inte längre någon chans att nå playoff. Även formen är tveksam då laget har två raka förluster på kontot. Bombsäker etta!

Vårt tips: 1

Betsson OddsSpela nu

Match 8. Estland – Bosnien

Estland på en fjärdeplats i Grupp H och ingenting att spela för förutom att avsluta snyggt inför de egna fansen. Formen är även väldigt bra då laget har två raka vinster på kontot. Motståndet har dock varit behagligt så det ska vi inte dra för stora växlar på. Bosnien har fortfarande chans på playoff men de behöver lita på att Gibraltar tar poäng på bortaplan mot Grekland. Det är nog ett uppgivet Bosnien som reser till Estland och därför väljer vi att helgardera.

Match 9. Brasilien – Chile

Brasilien är redan klara för VM men ställde ändå upp med det bästa laget mot Bolivia senast. Skapade även massor av chanser och borde vunnit matchen. Bättre motstånd emot nu och här lär det svänga ordentligt. Chile har skaffat sig ett gynnsamt utgångsläge efter seger mot Ecuador senast men de är inte klara för VM ännu. Kan behöva tre poäng i den här matchen. Vi streckar 1 2 och känner oss väldigt säkra med det.

Match 10. Ecuador – Argentina

Ecuador har visat taskig form den senaste tiden och med fem raka förluster är de borta från spel i VM. Är dock väldigt tuffa att möta på hemmaplan och vill nog gärna sätta käppar i hjulet för sina motståndare här. Argentina har satt sig själva i en väldigt svår sits inför den sista omgången. Just nu är de utanför VM-platserna och är helt beroende av en seger för att lösa en biljett. Skapade en hel del mot Peru senast men fick inte in bollen. Motivationen fäller avgörande här och därför spikar vi tvåan!

Vårt tips: 2

Betsson OddsSpela nu

Match 11. Paraguay – Venezuela

Paraguay har fortfarande en liten möjlighet att ta sig till VM men då är det bara seger som gäller här samtidigt som de måste ha lite tur med andra resultat. Ska vara favoriter men inte till de här procenten. Venezuela är borta från drömmarna om VM men laget har presterat fint den senaste tiden med tre raka kryss på kontot. Motståndet har dessutom varit väldigt tufft. Har chans på nya poäng nu och vi väljer därför att helgardera!

Match 12. Peru – Colombia

Peru var ordentligt tillbakapressade mot Argentina senast men lyckades reda ut det och ordna en mycket viktig poäng. Har nu allt i egna händer och är klara för VM-spel vid seger. Colombia hade en VM-biljett i sin hand senast men tappade allt under slutminuterna och förlorade mot Paraguay. Kan nöja sig med en poäng här men är då samtidigt beroende av andra resultat. Vi streckar 1x!

Vårt tips: 1X

Betsson OddsSpela nu

Match 13. Uruguay – Bolivia

Uruguay är mer eller mindre klara för spel i VM och det räcker med en poäng här för att klara sig. Är helt klart det bättre laget men streckade upp mot 85% ska de inte vara. Bolivia placerar sig som nästjumbo i gruppen men har visat fin form den senaste tiden med poäng i tre av de fyra senaste matcherna. Kan spela helt utan press och i en favoritbetonad omgång åker de därför med på kupongen.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login