Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför Allsvenskan 23 juli – Odds & Speltips

Vi är halvvägs in i Allsvenskan och det innebär att serien vänder. Både Djurgården, IFK Göteborg och Kalmar har revansch att utkräva på sitt motstånd från den förra omgången. Vi ger er förutsättningarna inför söndagens matcher och gräver fram ett gäng speltips med fint odds.

15:00   Djurgården – Östersund   1,94   3,55   3,90

Djurgården har varit en besvikelse hittills denna säsong sett till vilka namn som klubben plockat in. Nu har de fortfarande häng på en europaplats men de är helt klart för ojämna i sitt spel. Förlust mot ett vilt roterande Östersund i senaste omgången på bortaplan och nu söker de revansch. Hemma på Tele2 Arena har de dock gått starkt den senaste tiden med tre raka segrar och 10-3 i målskillnad. Även skadeläget ser bättre ut än på länge. Helt klart ett intressant odds på ettan!

Skador/avstängningar Djurgården: Besad Sabovic, Tinotenda Kadewere

Östersund fortsätter överraska och placerar sig på en 5:e plats i tabellen med endast 2 poäng upp till tvåan AIK. Kombinerar ligaspel med kval till Europa League just nu och laget hade en mycket tuff och energikrävande bortamatch mot Galatasaray tidigare i veckan. Lär rotera en hel del i startelvan även fast skadeläget ser väldigt ljust ut. Ska även sägas att Östersund gör sina klart bästa matcher på konstgräs. Kommer få det tufft här!

Skador/avstängningar Östersund:

Vårt tips: 3-1


17:30   IFK Göteborg – Örebro   1,65   4,15   4,95

IFK Göteborg har haft många plattmatcher den här säsongen men senaste matchen mot Örebro tar nog priset. Innan domaren hade blåst av för halvtid hade Örebro 4-0 på resultattavlan på Behrn Arena. Förlust med 4-2 till slut och det fick klubben att agera. Jörgen Lennartsson får lämna och istället är det Alf Westerberg och Torbjörn Nilsson som styr rodret nu. Tränarbyte brukar ge effekt men ett odds kring 1,65 på ettan är inte alls intressant här.

Skador/avstängningar IFK Göteborg: Patrik Karlsson Lagemyr, Benjamin Yapi Zalo, John Alvbåge

Örebro inledde säsongen väldigt knackigt och det var många som ifrågasatte den annars så populäre tränaren Alexander Axen. Nu har dock rösterna tystats då Örebro går som tåget för dagen med fyra vinster på de fem senaste omgångarna. Nahir Besara hade lekstuga mot Örebro senast och offensiven måste fortsätta producera om trepoängarna ska trilla in. Defensivt finns det dock en hel del att önska och därför är vi inte helt övertygade om att Örebro löser detta. Kanske ett kryss som just nu betalar 4,15 i odds hos Betsson?

Skador/avstängningar Örebro: Ferhat Ayaz

Vårt tips: 1-1


17:30   Kalmar – AFC Eskilstuna   1,81   3,55   4,60

Vi avslutar söndagen med ett riktigt ångestmöte från Guldfågeln Arena där Kalmar är pressade att vinna för att inte tappa mer mark på lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Kalmar har gått riktigt knackigt den här säsongen och kommer till spel med fyra raka förluster i ryggen. Förlust med 2-1 mot AFC senast och det är siffror som Kalmar ska vara glada över, det kunde varit betydligt större förlustsiffror. Laget brottas dessutom med fortsatta skadebekymmer så ettan till 1,81 i odds känns inte intressant.

Skador/avstängningar Kalmar: Ole Söderberg, Rasmus Elm, Victor Agardius, Johan Stenmark, Tobias Eriksson

AFC Eskilstuna har inte haft någon rolig start på sin sejour i Allsvenskan men i senaste omgången tog de en historisk första seger och nu lär självförtroendet vara på topp. De har även stått för många andra fina insatser på slutet men inte haft det riktiga flytet och fått med sig poäng. Seriens sämsta bortalag, tillsammans med Kalmar, med en inspelad poäng men motståndet är helt klart lämpligt för säsongens första bortaseger nu. Fina 4,60 på tvåan kan vi inte blunda för, det är ett fint odds!

Skador/avstängningar AFC Eskilstuna:

Vårt tips: 1-2


Här hittar ni samtliga texter inför Allsvenskan

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login