Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.50

stryktipset
Stryktipset är tillbaka under lördagen och vi har en jackpott på hela 13 miljoner att sätta tänderna i. En hel del stora favoriter över kupongen men vi hoppas kunna fälla ett par stycken i jakten på hög utdelning. Som vanligt hämtar vi matcherna från Premier League och Champions. Låt oss dra igång!

Match 1. Manchester City – Tottenham

Vi inleder med en riktig toppmatch på Etihad Stadium där Manchester City tar emot Tottenham. City fortsätter rada upp segrarna då laget tog en stabil 4-0 vinst borta mot Swansea tidigare i veckan. Har en stor fördel av att matcherna duggar tätt då truppen är väldigt bra. Ska givetvis ha stora vinstchanser här. Tottenham var inne i en mycket tung period men har nu två raka vinster på kontot där målskyttet lossnat ordentligt. Sju mål på två matcher men samtidigt ska det nämnas att motståndet inte varit det starkaste. Borde få det svårt att räcka till här. Vi spikar ettan!

Match 2. Arsenal – Newcastle

Arsenal har gått tungt den senaste tiden med tre raka matcher utan seger. Tufft att räcka till mot Manchester United men både Southampton eller West Ham är passande motstånd för att plocka segrar. Ska givetvis vara favoriter här men ingenting som vi litar på till hela 78%.Newcastle hade en ganska bra start på säsongen men rasar nu allt längre ner i tabellen. Endast en inspelad poäng på de fem senaste matcherna är givetvis under all kritik. Brukar dock hålla det tätt och kan kanske smita hem med en poäng från Emirates. Vi streckar 1x!

Match 3. Brighton – Burnley

Nykomlingen Brighton har gjort det riktigt bra hittills men laget har visat svag form på slutet och åkte på ännu en förlust i veckans ligamatch mot Tottenham där de var helt utspelade. Lämpligare motstånd den här gången dock och fördel av hemmaplan. Burnley är det lag som överraskat mest denna säsong då laget placerar sig på en sjätteplats i tabellen och har häng på en europaplats. Två raka vinster på kontot så självförtroendet borde vara på topp. Vi plockar med samtliga tecken!

Match 4. Chelsea – Southampton

Chelsea åkte på en oväntad förlust näst senast mot West Ham men tog sig samman tidigare i veckan där de besegrade Huddersfield med klara 3-1. Har sett starka ut den senaste tiden och framförallt på hemmaplan där laget har fyra raka vinster. Ska givetvis ha stora vinstchanser här. Soton stod för en stark prestation mot Arsenal näst senast men fick lite baksmälla över det då laget föll med hela 4-1 på hemmaplan mot Leicester tidigare i veckan. Där visade laget upp ett försvarsspel som inte kommer hålla här. Vi lutar oss mot ettan!

Match 5. Stoke – West Ham

Två lag som placerar sig långt ner i tabellen och är starkt beroende av en trepoängare. Stoke har en dyster formkurva men hemma på Bet365 Stadium så har dom varit starka under säsongen. Dessutom lämpligt motstånd den här gången för att hoppa upp på vinnarspåret. West Ham har visat fin form den senaste tiden med en vinst mot Chelsea samt ett oavgjort resultat mot Arsenal senast. Kan utan tvekan skrälla här till låga 29%. Vi lämnar krysset och streckar istället 1 2!

Match 6. Watford – Huddersfield

Två formsvaga gäng som drabbar samman och därför är det väldigt oväntat att Watford är streckade till hela 65% i skrivande stund. De har dessutom gått svagt på hemmaplan den senaste tiden och inte vunnit inför de egna fansen på nästan en månad. Huddersfield har varit en pigg nykomling som placerar sig i mitten av tabellen. Inget att sätta emot Chelsea senast men det motståndet är det inte denna gången. Vi helgarderar och hoppas på tvåan till låga 18% i nuläget!

Match 7. Birmingham – QPR

Birmingham har gått riktigt tungt den här säsongen och placerar sig just nu på en nedflyttningsplats i tabellen. Har inte släppt in allt för många mål men har stora problem med produktionen framåt. Endast mäktat med tio mål framåt denna säsong och det är sämst i ligan. Inte heller formen är särskilt lysande med en poäng på de tre senaste matcherna. QPR är inte heller det något lag som glänser  och laget har faktiskt sämre form än Birmingham till lördagens drabbning. En inspelad poäng på de fem senaste omgångarna gör att laget rasar i tabellen. Två lag som är i stort behov av en vinst med andra ord och därför nöjer vi oss med 1 2 på kupongen!

Match 8. Bristol C – Nottingham

Bristol C plockade sin tredje raka seger i senaste omgången mot Sheffield U men det var en stor portion tur inblandat där. Förutom en storspelande målvakt så räddades även laget av både stolpe och ribba. Tufft motstånd även denna gång och Bristol C kan vara en favorit i fara. Nottingham studsade upp på vinnarspåret efter två raka förluster då laget besegrade Bolton på hemmaplan med 3-2 senast. Har en mycket fin offensiv som kan skrälla men samtidigt måste du få ingång försvarsspelet om de ska klättra i tabellen. Tvåan är streckad på låga 15% i nuläget och det är ett måstestreck. Helgarda!

Match 9. Derby – Aston Villa

Derby tog sin andra raka seger i senaste omgången på bortaplan mot Barnsley där segersiffrorna skrevs till hela 3-0 till slut. Stora siffror sett till matchbilden som var väldigt jämn. Stöter nu på betydligt tuffare motstånd och borde få det svårt. Aston Villa har gått lite knackigt den senaste tiden men det finns en otroligt kapacitet i det här laget. Trots att spelet inte glänser så fortsätter de plocka poäng match efter match. Vi tror på nya poäng här och streckar därför x2 på kupongen.

Match 10. Leeds – Norwich

Leeds har hämtat sig efter den stora smällen på bortaplan mot Wolves. Har nu två segrar och ett kryss på de tre senaste omgångarna. Vann med klara 3-1 mot QPR men de måste upp en nivå till för att ta en andra raka ligaseger. Norwich har ett otroligt starkt lag på papperet men har inte riktigt fått ut det på papperet. Slog Sheffield W senast och stod där för en mäktig andra halva av matchen. Gästerna blir att räkna med och till 14% kan de vara kupongens skräll.

Match 11. Millwall – Middlesbrough

Millwall är ett hårt arbetande lag men har det svårt i avgörande lägen. Skapar heta chanser match efter match men trots detta har man endast gjort 22 mål under säsongen. Brukar sällan vika ner sig på hemmaplan men vi tror att motståndet är för bra denna gång. Gästande Boro har en av ligans vassaste trupper men det är lite si och så ute på planen. Kommer närmast från en stabil 2-0 seger hemma mot Ipswich och kommer de upp i samma nivå här ska det vara goda vinstchanser. Tvåan är streckad på 39% i skrivande stund och det är en solklar spik för oss!

Match 12. Preston – Sheffield U

Det har äntligen ljusnat för Preston när det kommer till skadeläget och därmed har även utdelning kommit i form av poäng. Laget har tre segrar och två kryss på de fem senaste matcherna och går otroligt starkt för stunden. Endast förlorat två hemmamatcher hittills denna säsong. Sheffield U har stora problem för tillfället och sjunker allt längre ner i tabellen. Har ett stort kunnande men vi går mer på formen i detta möte och streckar 1x.

Match 13. Sunderland – Fulham

Sunderland fick med sig en poäng i bortamötet med Wolves senast men det kändes allt annat än rättvist. De var ordentligt tillbakapressade i stort sett hela matchen och får vara väldigt nöjda med poängen. Har rutinerade mittfältaren Lee Cattermole avstängd och det är ett tufft avbräck för hemmalaget. Fulham har visat fina takter den senaste tiden med tre vinster på de fyra senaste omgångarna. Motståndet har inte varit det bästa men det kan vi inte direkt påstå att det är denna gång heller. Ett skadefritt bortalag ska ha god vinstchans här så vi spikar tvåan innan kupongen lämnas in.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login