Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.49

stryktipset
Jackpott på stryktipset under lördagen där 13 miljoner kronor söker nya ägare. Det finns även stora chanser till hög utdelning med jämna kamper över kupongen. Matcherna hämtar vi som vanligt från Premier League samt Championship. Låt oss dra igång!

Match 1. Newcastle – Leicester

Nykomlingen Newcastle har haft det tufft den senaste tiden där försvaret inte alls sett bra ut. Släppt in hela 13 mål på de fem senaste matcherna och det håller givetvis inte om man vill vinna matcher. Har dessutom fortfarande frågetecke för viktige Lascelles. Leicester har spelat upp sig rejält efter en knackig start på säsongen. Har tagit poäng i tre raka matcher där de bland annat besegrat Tottenham. Vi tror på nya poäng här och streckar därför x2 på kupongen!

Match 2. Burnley – Watford

Burnley hade många fina lägen mot Leicester senast men siktet var inte rätt inställt och laget blev utan poäng. Har annars spelat bra mot slutet och är svårstoppade inför de egna fansen på Turf Moor. Watford plockade en poäng mot Tottenham senast och stod även för en stark insats mot Man United gången innan trots förlust. Nu är motståndet mer lämpligt för att hoppa upp på vinnarspåret och skadeläget i truppen ser väldigt bra ut. Vi tar med samtliga tecken!

Match 3. Crystal Palace – Bournemouth

Crystal Palace har verkligen vaknat till och tagit poäng i fyra raka matcher nu. Har förvisso inte gjort mål på två omgångar men samtidigt är de väldigt solida i försvaret. Ska vara god poängchans här. Bournemouth tog en poäng mot Southampton senast men i övrigt har laget gått väldigt tungt den senaste tiden. Saknar dessutom avstängda Smith här och det är ett tungt avbräck. 1x ska räcka långt!

Match 4. Huddersfield – Brighton

Huddersfield kommer från två raka förluster men det är på bortaplan mot ganska starka lag. Hemma stretar de alltid emot bra och mot den här typen av motstånd måste det vara god poängchans. Måste dock få ordning på den offensiva biten då laget gör för få mål framåt. Brighton hade ingen som helst chans mot Liverpool senast där förlustsiffrorna skrevs till hela 1-5. Har inte heller imponerat på bortaplan den här säsongen så vi nöjer oss med 1x.

Match 5. Swansea – West Bromwich

Swansea har inte visat något extra den här säsongen och formen är usel med endast en poäng på de fem senaste matcherna. Håller ihop det relativt bra i defensiven men är för bleka offensivt för att räcka till. West Bromwich har gjort ett tränarbyte och fick effekt med poäng mot Crystal Palace senast. Har nu poäng i tre raka matcher men måste börja vinna för att avancera i tabellen. Vi ger ändå gästerna goda möjligheter till poäng här och värdet ligger utan tvekan i x2 som streckas.

Match 6. Tottenham – Stoke

En av de största favoriterna på stryktipset denna omgång blir Tottenham hemma mot Stoke. Spurs har gått tungt den senaste tiden och halkat ner till en sjätteplats i tabellen. Ska ha goda chanser till tre pinnar men inget vi spikar till över 70%. Dessutom har hemmalaget Sanchez avstängd här. Stoke tog en viktig seger mot Swansea senast där de vände på ett tidigt underläge till vinst. Vind i seglet och möjligen kan de gneta till sig ett kryss här. 1x streckas!

Match 7. Aston Villa – Millwall

Över mot Championship och ett Aston Villa som går som tåget just nu. Oavgjort i senaste omgången mot Leeds men innan det tre raka segrar på kontot. Ger ett stabilt intryck och har endast en förlust på Villa Park den här säsongen. Millwall tog en efterlängtad seger senast men det var på hemmaplan där laget alltid är svårspelade. Brukar ha större problem på resande fot och speciellt mot de bättre lagen i ligan. Vi litar på Villa här och spikar!

Match 8. Barnsley – Derby

Barnsley är inget bra hemmalag om vi kikar på statistiken men faktum är att laget spelat väldigt bra inför de egna fansen på slutet. Det är bara utdelningen som varit svag. Fyra raka förluster på kontot men utan tvekan kapacitet för att skrälla nu. Derby slåss om en playoff-plats och har gått väldigt starkt på slutet med tre segrar på de fyra senaste omgångarna. Hade dock stora bekymmer med Burton senast och gången innan det förlust mot Ipswich. Vi lämnar ute krysset här och streckar istället 1 2.

Match 9. Fulham – Birmingham

Fulham har ett mycket starkt lag på papperet och borde kunna utmana om en playoff-plats den här säsongen. Har dock halkat långt ner i tabellen och måste nu vinna för att klättra uppåt. Endast två förluster hemma på Craven Cottage denna säsong men alldeles för många oavgjorda resultat. Birmingham föll med flaggan i topp mot serieledande Wolves senast men sett över hela matchen förtjänade de inte poäng. Har även haft problem på bortaplan den här säsongen och det gör valet enkelt. Vi spikar Fulham till dryga 60%!

Match 10. Hull – Brentford

Det gamla Premier League-laget Hull har gått otroligt tungt den senaste tiden och nu hoppas klubben få en skjuts i rätt riktning av ett tränarbyte. Har dock bara en poäng på de fyra senaste hemmamatcherna så självförtroendet lär inte vara på topp. Brentford har tagit en hel del poäng den senaste tiden och jagar nu en playoff-plats. Har en av ligans vassaste offensiver men måste få till det defensiva för att lyfta i tabellen. Brukar trivas bra på bortaplan och kan kontra bort ett allt för offensivt Hull här. Tvåan är streckad på låga 32% och det är en given spik för oss!

Match 11. Middlesbrough – Ipswich

Middlesbrough har samlat på sig en del förluster den senaste tiden och laget halkar allt längre ner i tabellen. Tränare Monk var tydligt irriterad efter senaste förlusten mot Bristol City och det lär innebära förbättring nu. Ipswich har som vanligt ett svagt bollinnehav och lite chanser, men laget lyckas på något vis vinna ändå. Plockade ner Nottingham senast och gången innan det var det vinst mot Derby. Det jämnar dock ut sig i slutändan och vi tror på noll poäng för gästerna här. Spik på ettan!

Match 12. QPR – Leeds

QPR har gått otroligt svagt den senaste tiden men på hemmaplan brukar de sällan vika ner sig, oavsett vilket motstånd det är.Har faktiskt tagit poäng i åtta av tio hemmamatcher den här säsongen och skadeläget ser bra ut inför lördagen. Leeds inledde starkt mot Aston Villa senast men fick nöja sig med en poäng i slutändan. Är svajigt på bortaplan och dessutom sätter vi frågetecken för ett par viktiga kuggar inför det här mötet. Alla tecken ska med!

Match 13. Wolverhampton – Sunderland

Wolves ångar på i toppen av tabellen och har sex raka ligasegrar på kontot. Spelet ser otroligt stabilt ut och dessutom har de nyförvärvet Ruben Neves redo för spel. Sunderland fortsätter gå knackigt i botten av tabellen och har endast två segrar på kontot denna säsong. Båda segrarna har kommit på bortaplan men att de ska räcka till mot det här motståndet ser vi inte som troligt. Ettan är väldigt stark och spikas innan vi lämnar in kupongen!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login