Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.38

stryktipset
Stryktipset under lördagen där Premier League och Championship delar på ansvaret över kupongen. På förhand luktar det dålig utdelning men vi ska göra vårt bästa för att försöka fälla ett par av favoriterna. Låt oss inleda jakten på 13 rätt!

Match 1. Leicester – Liverpool

Leicester har inte imponerat så här långt och ska vara glada över den poäng de fick mot nykomlingen Huddersfield senast. Borde få stora bekymmer i när Liverpool vänder spelet. Liverpool fick bara en poäng mot Burnley senast och laget har visat upp stora brister när de möter lag som backar hem. Får nu en mer gynnsam matchbild och då ska de räknas tidigt. Till dryga 40% är tvåan en solklar spik för oss!

Match 2. Burnley – Huddersfield

Burnley har visat styrka hittills denna säsong då laget plockat poäng av både Chelsea, Tottenham och nu senast Liverpool. Är dock ett kontringslag och trivs inte alls lika bra när de ska sätta press på sina motståndare. Är därför överstreckade till drygt 50% i skrivande stund. Huddersfield är en nykomling som överraskat så här långt och de förtjänade tre poäng mot Leicester senast men fick nöja sig med en. Kan utan tvekan överraska här och till 19% är tvåan ett måstestreck. Vi helgarderar!

Match 3. Everton – Bournemouth

Everton har tre raka förluster på kontot men laget har haft en mycket tuff inledning på säsongen med matcher mot Man City, Chelsea, Tottenham och Man United. Behagligare motstånd nu och då ska det vara goda chanser till tre poäng. Bournemouth tog en efterlängtad seger i senaste omgången hemma mot Brighton men spelet var inte alls övertygande mot en svag motståndare. Är beroende av sitt passningsspel men lär knappast få äga bollen här. Vi nöjer oss med ettan på stryktipset!

Match 4. Manchester City – Crystal Palace

En av de största favoriterna på stryktipset denna omgång hittar vi i match nummer 4 där Man City tar emot Crystal Palace hemma på Etihad Stadium. City hade en cupmatch tidigare i veckan men Pep Guardiola roterade friskt där så det är ingen större risk för trötta ben. Crystal Palace gjorde ett skifte på tränarposten inför senaste omgången men fick ingen direkt effekt då de föll på hemmaplan mot Southampton. Fortfarande utan poäng och inte ett mål framåt har laget mäktat med. Ska givetvis inte räcka till här. Spik!

Match 5. Southampton – Manchester United

Southampton har varit väldigt ojämna hittills denna säsong och går inte att lita på. Fin insats mot Palace senast men motståndet är betydligt tuffare nu. Dock plus för att Virgil van Dijk är tillbaka i spel. Man United har imponerat stort denna säsong och krysset mot Stoke näst senast får ses som ett olycksfall i arbetet. De stora siffrorna mot Everton senast speglade inte matchbilden men de var det bättre laget. x2 ska räcka långt!

Match 6. Stoke – Chelsea

Stoke föll borta mot Newcastle senast men har visat en helt annan sida hemma på Bet365 Stadium. Slog Arsenal i hemmapremiären och plockade sedan poäng hemma mot Man United. Måste helt klart räknas igen till låga procent. Chelsea har blandat lite inledningsvis på säsongen och såg inte som bäst ut i toppmötet mot Arsenal senast. Ska givetvis räknas men Stoke kan vara den stora överraskningen på stryktipset. Vi streckar fullt!

Match 7. Swansea – Watford

Swansea plockade en stark poäng borta mot Tottenham i förra omgången och de var inte ute efter mycket annat heller. Betydligt mer offensiv uppställning att vänta nu men laget har haft stora bekymmer med hemmaspelet hittills. Watford hade absolut ingenting att sätta emot Man City senat där de föll med tennissiffrorna 6-0. Saknade dock ett par viktiga spelare i den matchen och återfår nu dessa. Gästerna är inte alls golvade och till 27% måste tvåan med. Vi streckar 1 2!

Match 8. Derby – Birmingham

Över till Championship som täcker resterande del av stryktipset. Derby stod för en mycket blek insats i senaste omgången där de föll med hela 4-1 borta mot Bristol C. Har blandat friskt hittills denna säsong och ska inte vara streckade på dryga 65%. Birmingham har inte heller imponerat denna säsong men de gjorde ett skifte på tränarposten efter förra förlusten och vi vet alla vad det kan innebära. Vi helgarderar och hoppas att Birmingham kan skrälla.

Match 9. Fulham – Middlesbrough

Fulham dominerade stort mot Burton senasat men fick inte in bollen samtidigt som de slarvade i försvarsspelet. Alltid väldigt offensiva inför de egna fansen men det är inget som är positivt mot den här typen av motstånd. “Boro” har poäng i fyra raka matcher och det är imponerande med tanke på att de spelade i stort sett hela matchen mot Aston Villa med en man mindre. Har skyhög kapacitet och lär trivas med en matchbild där de får kontra. Värdet ligger i x2 som streckas!

Match 10. Leeds – Ipswich

Leeds har gått som tåget men det tog stopp borta mot Millwall senast. Ingenting att säga om den förlusten då Leeds stod för en rejält bottennapp. De är betydligt bättre än så och lär vara revanschssugna på hemmaplan nu. Ipswich har haft en stark start på säsongen men har i stort sett varit utspelade i varenda match. Sådant jämnar ut sig i slutändan och vi tror på förlust här. Ettan spikas!

Match 11. Norwich – Bristol City

Norwich har varit en klar besvikelse så här långt då truppen är namnkunnig och siktet är högt ställt. Har dock sett bättre ut mot slutet och laget har nu tre raka nollor i raden. Måste räknas här. Bristol C har visat prov på offensiv fotboll på slutet med sju mål på de två senaste matcherna. Finns dock en del tveksamheter i det defensiva spelet och det kan straffa sig här. Vi kör på 1x!

Match 12. Preston – Millwall

Vi måste hitta skrällarna på stryktipset och vi tycker det luktar skräll i match nummer 12 mellan Preston – Millwall. Hemmalaget har gått bra mot slutet men motståndet har samtidigt inte varit det bästa. Ska inte vara streckade på drygt 60% av kupongerna. Millwall tog en fin seger hemma mot Leeds senast och det verkar som att många underskattar Millwall denna säsong. 18% på tvåan kan vara det stora fyndet denna omgång. Vi sticker ut hakan och streckar x2!

Match 13. Sunderland – Cardiff

Sunderland har gått riktigt svagt i Championship så här långt och de ska vara glada över poängen mot Hull senast. Har dessutom spelat cupfotboll tidigare i veckan och är inget hett bud för oss här. Cardiff har ingen seger på de tre senaste matcherna men samtidigt har motståndet varit väldigt tufft. Har väldigt goda chanser att hoppa upp på vinnarspåret nu och till 35% kan vi inte blunda. Vi spikar tvåan och lämnar in kupongen.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login