Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.10

stryktipset

Stryktipset bjuder på jackpot till helgen där 12 miljoner söker nya ägare. Inget att göra åt match nummer ett som ser ut att bli en straffspark för Arsenal. En del andra skrällmöjligheter över kupongen dock och vi hoppas stå som ensamma vinnare i slutändan. Vi sätter igång!

Match 1. Arsenal – Lincoln   1

Arsenal har matchats hårt på slutet men har inte alls visat sitt kunnande. Har en veckomatch mot Bayern München i benen här och lär troligtvis rotera. Dock har de en tillräckligt bred trupp för att vinna här. Lincoln är den stora skrällen i FA-cupen hittills och har slagit ut lag som Burnley och och Brighton på vägen nu. Nu höjs dock ribban ytterligare och detta ska vara en säker etta. Vi inleder stryktipset med en spik!

Match 2. Bournemouth – West Ham   x

Bournemouth har sett svaga ut på slutet men plockade en stark pinne på Old Trafford och kanske kan bygga vidare på det här. Har dock en del skadebekymmer och mittfältare Surman avstängd till detta möte. West Ham hade inte mycket att säga till om i det heta derbyt mot Chelsea under måndagen. Nu blev det bara en uddamålsförlust men West Ham fick ett tröstmål i slutskedet av matchen. Har anfallaren Carroll tillbaka och det är en viktig kugge. Vi helgarderar!

Match 3. Everton – West Bromwich   1

Everton kunde inte rå på Tottenham i senaste omgången men har ändå visat fin form på slutet med flera starka prestationer. Fyra raka segrar hemma på Goodison Park och bara en hemmaförlust under säsongen. West Bromwich stod för en plattmatch mot Crystal Palace senast och ser fortfarande ut att få klara sig utan Philips här. Måste gå för tre poäng och det kan straffa sig mot ett organiserat hemmalag. Vi lutar oss mot ettan och spikar!

Match 4. Hull – Swansea   x

Hull hade svårt mot Leicester i senaste omgången men det var ett Leicester som var rejält taggade efter tränarbytet. Har annars plockat en del poäng mot starka lag på slutet och är hemmastarka. Brottas dock med en lång skadelista med över 10 namn. Swansea har varvat vinster med förluster den senaste tiden men förlusterna har kommit mot topplag som Chelsea och Man City. Mer humant motstånd nu men spelet på bortaplan har inte övertygad denna säsong. Facit 3-1-9 säger en del. Vi streckar på!

Match 5. Aston Villa – Sheffield W   2

Förra säsongen var Aston Villa ett Premier League-lag, nu ligger man på nedre halvan av Championship. Det är mycket som kan hända på ett år. Har mängder med avbräck till den här matchen, b.la. målskytten Hogan som leder interna målligan på 14 bollar. Motståndarlaget Sheffield Wednesday sitter på en playoff-plats till Premier League som måste försvaras från diverse lag. 1-1 senast mot Burton, men borde ha resulterat i en vinst, därinnan tvålade man dit Norwich med 5-1. x2 bör räcka.

Match 6. Barnsley – Ipswich   2

Nykomlingen Barnsley hade en fin start av Championship, men efter att man sålde sin absolut bästa spelare Hourihane till Aston Villa så har man tappat mycket av den fina formen. Man har fyra raka matcher utan vinst nu, varav tre av dem är förluster. Är dock långt ifrån bottenstriden, så på den fronten är det lugnt. Ipswich har inte heller speciellt bra form, fem raka oavgjorda har det blivit mot blandat motstånd. Tränaren McCarthy är inte alls nöjd med kryssen för fortsätter det så kommer man blanda sig i bottenstriden. Har nio poäng ner till den just nu, bör vara mer på hugget än Barnsley. x2.

Match 7. Burton – Nottingham   1

Ett riktigt krigar lag som sällan bjuder upp till en fin fotboll, kan nog lösa poäng mot dem flesta lagen bara just på det. Har fem raka matcher utan förlust nu, varav fyra raka är kryssmatcher. Behöver alla poäng dem kan få, har bara tre poäng ner till nedflyttningsplats. Nottingham trodde man mer om före säsongen, har inte alls levt upp till det. Man ligger på en 18:e plats och vid förlust här är man indragna i bottenstriden utan tvekan. Stod för en riktigt bra match för två omgångar sedan mot 2:an Brighton (3-0) dock kom man ner på jorden direkt när man förlorade mot Brentford (2-3) senast. Båda lagen behöver poäng här och det känns vidöppet. 1 2.

Match 8. Cardiff – Birmingham   2

Tre raka matcher utan vinst är Cardiff uppe i just nu, har ingenting med varken topp eller bottenstrid att göra. Man ligger på en stabil mittenplacering. Har ett jobbigt skadeläge i truppen och i senaste matchen mot Blackburn (1-1) satt man med sex man på bänken. Nej, det ser inte alls bra ut för Birmingham man har tagit sju poäng på de tio senaste matcherna. Tränaren Zola är rejält pressad i dagsläget, visserligen har man ett lättare spelschema framöver, måste börja vinna matcher annars kommer det bli en nedflyttning till League One. Cardiff är inget lag man ska lita på och har man en stor plånbok så är det bara helgardering som gäller, annars 1 2.

Match 9. Leeds – QPR   1

Pontus Janssons Leeds ångar på i toppen, inför säsongen placerades man i botten av många. Fem raka matcher utan förlust nu, borde ha blivit vinst i senaste matchen mot Fulham (1-1). Fulham lyckades dock kvittera på tilläggstid, det var värdefulla poäng man tappade för man vill gärna åt en topp två placering, som betyder direktplats till finrummet. Men det är nio poäng upp till den platsen just nu. QPR var inte alltför längesedan ett lag som tillhörde Premier League, det är annorlunda nu. Ligger på en betydelselös 14:e plats och kommer varken blanda sig in i topp eller botten, formen är fin med fyra vinster på dem fem senaste. Visserligen mot svagt motstånd därför blir det spik på heta Leeds.

Match 10. Newcastle – Fulham   1

Seriettan Newcastle kommer med stor sannolikhet att göra comeback i Premier League nästa säsong, det är nio poäng ner till 3:an Huddersfield. Har den absolut starkaste truppen i ligan och det har man visat under säsongen, man har spelat tolv raka matcher utan förlust och har bara förlorat sju matcher av trettiosex möjliga. Skyttekungen Gayle är tillbaka från skada, fick hoppa in i senaste matchen mot Reading (0-0) lär bli en startplats för han nu. Fulham har fin form, sex raka utan förlust. Man placerar sig precis under Playoff-strecket, det är fem poäng upp till den sista platsen. Har fin offensiv och har gjort hela sextio mål framåt, det är bara två lag som har gjort fler varav Newcastle är ett av dem. Fulham vann senaste mötet mellan lagen med 1-0. 1 2 känns som en bra lösning.

Match 11. Norwich – Blackburn   1

Norwich är inne i en tuff period, fem raka matcher utan vinst och det är just nu man verkligen behöver en vinst om man vill ta sig till playoff för det är nio poäng upp till den platsen för dem. Lyckades lösa ett oavgjort resultat i senaste matchen mot Bristol City (1-1), en match där man egentligen inte hade speciellt mycket. Blackburn är fortfarande obesegrade efter att Mowbray tog över laget, två vinster och lika många kryss har det blivit. Det är viktiga poäng man har tagit för man är indragna i bottenstriden, man har två poäng ner till en nedflyttningsplats. Det positiva är att man är det formstarkaste laget av bottenlagen, man kan nog plocka en poäng i den här matchen också. 1x.

Match 12. Preston – Reading   1

Preston är i samma läge som Norwich, man har nio poäng upp till playoff-platserna. Formen är visserligen bättre man har tagit poäng i fyra av dem fem senaste matcherna. På hemmaplan är man även riktigt starka och har faktiskt tre raka vinster. Har inte heller några tuffa skador eller avstängningar, lämplig uppgift nu. För Reading ser inte speciellt bra ut just nu, visserligen har man två raka matcher utan förlust. För två omgångar sedan vann man mot Wolverhampton, insatsen var dock inte speciellt bra och sedan senaste lyckades man lösa ett kryss mot ett Newcastle som gick på halvfart. Man har en playoff-plats att försvara, men fråga är om inte Preston är hungrigare för dagen. Chansspik, annars är 1x en bra lösning.

Match 13. Wigan – Bristol City   1

Kupongen avslutas med ett bottenmöte, ett väldigt viktigt sådant för att den som tar tre poäng här kan ta sig upp på säker mark. Wigan vann senast borta mot Birmingham (1-0), man är ett svårspelat lag men har allt för svårt att göra mål, trettioen mål på trettiosex matcher är inte speciellt bra. Bristol City har bara vunnit en match av sina sjutton senaste! Gick segrar ur det senaste mötet mellan Wigan (2-1) och det verkar även som att man får tillbaka sin målskytt Abraham till den här matchen som har dunkat in arton bollar för dem. Båda lagen lär gå för seger här och därför känns 1 2 helt klart bäst. Vi lämnar in stryktipset och hoppas på miljoner i återbäring!

Här hittar ni samtliga texter inför stryktipset

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login