Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.1

stryktipset
Stryktipset är tillbaka under lördagen och med uppehåll i Premier League samt Championship så är det FA-cupen som tar plats på kupongen. En turnering där skrällarna ligger nära till hands och vi kan därför förvänta oss en bra utdelning på 13 rätt. Låt oss dra igång!

Match 1. Norwich – Chelsea

Norwich har en mycket stark trupp men har inte alls fått det att fungera i ligaspelet den här säsongen. Väntas rotera en del i den här matchen och då borde man få det tufft. Chelsea har inte större förhoppningar om att knipa ligaguldet denna säsong och det gör att man kliver in i cupen med stort intresse. Antonio Conte har dessutom en skadefri trupp att välja från och då ligger tvåan nära till hands. Spik!

Match 2. Aston Villa – Peterborough

Aston Villa har en riktigt stark trupp i Championship men för dagen brottas man med stora skadebekymmer och fokus ligger utan tvekan på ligaspelet. Utan tvekan en favorit i fara. Peterborough har gått starkt i League One och har uttalat att man satsar på FA-cupen. Inga större bekymmer inför match och tvåan ska därför med på kupongen. Helgardering!

Match 3. Birmingham – Burton

Otroligt tuff cupmatch mellan två lag som placerar sig i botten av Championship. Birmingham har hittat stilen på slutet med två raka ligavinster men de lär inte bry sig allt för mycket i den här uppgiften. Även Burton har visat lite form på slutet då de bortaslog Sheffield W i senaste omgången. Lär dock vila flera av sina nyckelspelare och då är detta ett helöppet möte. Vi streckar fullt!

Match 4. Blackburn – Hull

Blackburn går starkt i League One men har även satsat på cupen och spelat riktigt bra så här långt i matcher mot Crewe och Barnet. Med fördel av hemmaplan kan det bära till avancemang nu. Hull har gått otroligt tungt den senaste tiden och föll på bortaplan mot jumbon Bolton senast. Har utan tvekan sitt fokus på ligaspelet och lär därför rotera friskt nu. 1x ska räcka långt!

Match 5. Bolton – Huddersfield

Bolton har fått det att lossna lite på slutet och laget tog en mycket viktig seger i ligamötet med Hull senast. Lär inte göra någon större kraftansträngning för att avancera i cupen. Huddersfield har gjort det godkänt i Premier League så här långt och har ett mål om att klara nytt kontrakt där. Tränare David Wagner lär rotera ordentligt men de ska ändå väga klart tyngre. Tvåan spikas!

Match 6. Bournemouth – Wigan

Bournemouth har flera fina ligaresultat i ryggen och har spelat upp sig rejält. Har dock en del bekymmer i de bakre leden och skadorna är stora i truppen. Får ändå tipset här mot en svag motståndare. Wigan har gått starkt i League One på sluet men samtidigt har motståndet inte varit det bästa. Har ställt upp med svaga startelvor i cupen tidigare och har haft det tufft att vinna. Ettan känns stabil och spikas!

Match 7. Fulham – Southampton

Fulham har gått starkt den senaste tiden och speciellt hemma på Craven Cottage där laget har fyra raka ligavinster. Nu är motståndet lite tuffare den här gången men tränare Jokanovic har deklarerat att han kommer satsa på cupen. “Soton” har gått riktigt svagt i ligaspelet på slutet men samtidigt har motståndet varit tufft många gånger. Får nu chansen till att spela lite mer avslappnat och vi ska komma ihåg att det trots allt skiljer en division mellan lagen. Samtliga tecken åker med!

Match 8. Ipswich – Sheffield U

Ipswich har tagit oförtjänt många poäng i ligaspelet så här långt då laget ofta är tillbakapressade och skapar få chanser i sina matcher. Har dessutom väldigt svag form och är därmed överstreckade på hela 45% av kupongerna. Sheffield U har haft det tungt på slutet men de har en stark trupp med skyhög kapacitet. Värdet ligger på gästerna och därför streckar vi x2 på kupongen.

Match 9. Manchester City – Burnley

En av de största favoriterna på europatipset hittar vi i match 9 där Manchester City tar emot Burnley på hemmaplan. Ettan är just nu bara streckad till 70% och det känns som rena fyndet. Visst kommer Pep Guardiola rotera ordentligt men Manchester City har en bredd som få lag i världen har. Skador på Gabriel Jesus och Kevin De Bruyne men det ska spela mindre roll. Burnley har överraskat stort i ligaspelet så här långt men de fick slita otroligt hårt mot Liverpool senast och man har inte alls samma bredd som hemmalaget. Etta!

Match 10. Millwall – Barnsley

Millwall viker sällan ned sig på hemmaplan och kommer närmast från en mycket skön seger i derbyt mot QPR. Borde kunna spinna vidare på den insatsen och får utan tvekan tipset här. Barnsley har haft det otroligt tungt på slutet och inte vunnit en match på väldigt länge. Kan därför vara skönt att spela en match utan större press på axlarna men vi tror inte att de räcker till här ändå. Ettan känns som en stabil spik till dryga 50%!

Match 11. QPR – MK Dons

QPR har inte alls sett bra ut den senaste tiden och laget spillde mycket krut i senaste derbyt mot Millwall. Även fast de är hemmastarka så kommer det roteras och då är ettan klart överstreckad till dryga 60% i skrivande stund. MK Dons har haft det tufft i League One men har gått starkt i cupen med två stabila segrar. Har ändå en stark trupp till förfogande och kan skrälla här till fina procent. Vi tar med samtliga tecken!

Match 12. Watford – Bristol C

Watford har gått tungt på slutet i Premier League men har ändå en hög kapacitet. Stod för en hyfsad insats mot Manchester City senast och det är ju inte alls samma motstånd den här gången. Med fördel av hemmaplan ska de ha goda vinstchanser. Bristol City åkte på en riktig smäll mot Aston Villa senast där de föll med hela 5-0 till slut. Har matchats hårt på slutet och med en roterad startelva ska de inte räcka till här. 50% på ettan känns som en klockren spik!

Match 13. Wolverhampton – Swansea

Wolves toppar Championship just nu och har givetvis siktet inställt på en direktplats till Premier League istället för att gå långt i FA-cupen. Men truppen är bred och formen känns riktigt bra för dagen. Mot just Swansea ska de ha goda möjligheter till avancemang. Swansea tog en viktig seger mot Watford näst senast men orkade inte stå emot Tottenham efter det. Har fortsatt en hel del bekymmer i truppen och lär inte lägga allt för mycket energi på cupspelet. Vi lutar oss mot 1x och lämnar sedan in kupongen!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login