Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 23 februari

Två otroligt fina matcher på europatipset denna tisdag då Champions League rullar vidare, och sedan fyller vi på med 11 matcher från Championship. Många stora favoriter över kupongen och det kan finnas risk för taskig utdelning.

1. Arsenal – Barcelona   2

Arsenal har helt klart en offensiv som är tillräckligt stark för att störa Barcelona här, men det gäller även att få stopp på Neymar, Suarez och Messi. Vilket inte är det lättaste. Barcelona har gått på sparlåga i ligaspelet på slutet och lär ha fräscha ben här. Tvåan känns som en väldigt vettig spik till 58%.

2. Juventus – Bayern München   2

Juventus har imponerat i Serie A på slutet även fast det bara blev 0-0 borta mot Bologna förra helgen. Fokus låg på den här matchen och den svaga prestationen drar vi inte allt för stora växlar på. Kan möjligtvis störa de tyska giganterna på hemmaplan, men över två möten kommer det inte gå. Bayern har en betryggande ledning i Bundesliga och har kunnat fokusera på den här uppgiften länge. x2 räcker långt.

3. Birmingham – Bolton   1

Birmingham har haft lite extra vila och har nu ett par nyckelspelare tillbaka från skada. Har ett bra utgångsläge att nå playoff, men då måste man vinna den här typen av matcher. Bolton sladdar i botten av tabellen och har fem poäng upp till säker mark. Räkna med två lag som lär gå för segern och då ger vi klar fördel för ett utvilat hemmalag. Spik!

4. Brentford – Wolverhampton   x

Brentford har stött på en del tuffa motståndare på slutet men 10 insläppta mål på de tre senaste matcherna är inte alls särskilt positivt. Ligger i mitten av tabellen utan större chans på playoff och det kan givetvis innebära låg motivation. Wolves ligger också i mitten av tabellen och precis som hos Brentford är formen mycket tveksam. Helgardera!

5. Bristol City – Brighton   2

Bristol City har tre raka segrar och skaffat sig ett avstånd ner till nedflyttningsstrecket nu. Men spelet har inte övertygat allt för mycket och vi sa tänka på att motståndet inte varit det bästa. Brighton var inte alls på tårna mot Cardiff senast och hade 3-0 i baken efter halvtimmen spelad. Annars har laget visat form på slutet och ska vara givna favoriter här. Vi spikar!

6. Burnley – Nottingham   1

Burnley har imponerat stort på slutet och skuggar Hull i toppen av tabellen, bara en poäng bakom serieledarna. En direktplats till PL nu med andra ord, men det finns flera lag som jagar bakom. Urstarka på hemmaplan med raden 11-3-2 under säsongen. Nottingham har en del tuffa avbräck i truppen och kommer närmast från en hemmaförlust mot Huddersfield. Tuffare emot nu och ettan känns som en vettig spik.

7. Ipswich – Hull   2

Ipswich har gått väldigt tungt den senaste tiden och tappat sin playoff-plats som man hade. Tre förluster på de fyra senaste omgångarna och det är förlusterna mot betydligt svagare gäng än Hull. Gästerna toppar tabellen och kan nu fokusera helt på ligan efter förlusten mot Arsenal i FA-cupen. Tvåa!

8. Leeds – Fulham   2

Leeds har haft problem med målskyttet på slutet där man endast mäktat med två mål framåt på de fem senaste omgångarna. Både skador och avstängningar som stör inför den här matchen. Fulham stod för ett bottennapp mot Blackburn näst senast, men studsade tillbaka med en 3-0 vinst över Charlton. Skadeläget ser bra ut och vi tror på minst en pinne här. x2.

9. Middlesbrough – Cardiff   x

“Boro” har inte vunnit på fem raka matcher, med raden 0-3-2, och måste nu plocka segrar om man vill lägga beslag på en direktplats till PL. Saknar mittback Gibson här. Cardiff tog en fin 4-1 vinst mot Brighton senast och har visat fin form på slutet. Inte alls borta här och 13% på tvåan ska garanterat med. Helgardera!

10. MK Dons – Huddersfield   x

MK Dons stod för en urusel insats senast då laget förlorade med 2-0 mot Bristol City, men en stark seger mot Derby innan det. Är väldigt ojämna och inget att lita på. Huddersfield har två raka segrar på kontot och kan spela avslappnat från en säker tabellposition. Svårlöst och vi tvekar inte på att använda en helgardering.

11. Preston – Charlton   1

Preston har visat stor styrka den senaste tiden och har faktiskt fortfarande chans att nå playoff. Men för att den drömmen ska bli sann måste trepoängarna fortsätt trilla in. Charlton ligger sist i tabellen och har inte alls övertygat på slutet. Får det svårt här. Spik på ettan!

12. Reading – Rotherham   1

Reading skickade ut West Bromwich ur FA-cupen men sladdar i ligaspelet med en blev 16:e plats. Den stora boven är målskyttet med endast två mål framåt på de fem senaste matcherna. Lämplig uppgift nu dock. Rotherham har fem poäng upp till MK Dons ovanför strecket och formen är usel med endast två poäng på de fem senaste matcherna. Får det tufft här. 1x på vår kupong.

13. Sheffield W – QPR   1

Sheffield W fick en man utvisad mot Preston senast och det var en stor anledning till förlusten där. Annars är formen riktigt bra och laget är i allra högsta grad med och slåss om en playoff-plats. QPR har för långt upp till en playoff-plats och även ett betryggande avstånd ner till nedflyttningsstrecket, så vi sätter ett frågetecken för motivationen och hungern här. Plockat en del poäng på bortaplan den senaste tiden men tuffare motstånd nu. Etta!

 

Här hittar du samtliga våra artiklar inför stryktipset

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login