Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 28 oktober

Intressant omgång mitt i veckan på stryktipset där vi hämtar matcherna från olika cuper tillsammans med ligaspel från Italien. Dock så har vi många storfavoriterna och det lutar tyvärr mot väldigt dålig utdelning.

1. Liverpool – Bournemouth 1

Det är dags för ligacupmatch i england, Liverpool har spelat fem raka tävlingsmatcher som har slutat oavgjort. Nya tränare Jürgen Klopp vill gärna ta en seger nu, men de kommer göra många förändringar till den här matchen. Bournemouth har åkt på två 1-5 förluster i ligan mot både City och Spurs. Liverpool är väldigt stora favoriter och det finns bättre spikar så vi garderar denna med ett kryss också.

2. Manchester City – Crystal Palace 1

Samma som med Liverpool så kommer City att vila en del stjärnspelare, man har sen innan även Aguero och Silva på skadelistan. Senaste matchen spelade man lika mot United (0-0). Crystal Palace formen är blivit allt sämre och man saknar offensiva spelare som t.ex. Connor Wickham som är skadad. I ligacupen kan verkligen allt hända men City har så pass bredd trupp så vi spikar dem!

3. Manchester United – Middlesbrough 1

Det är svårt att avgöra vart man har United, de blandar bra prestationer med helt urusla som t.ex. förlusten mot Arsenal (3-0). Senaste ligamatchen blev det kryss mot City. Middlesbrough är ett bra Championship-lag men man har tappat lite av den fina formen men hade i början av säsongen. De är dock taggade för att åka till Old Trafford för att göra det jobbigt för United. Skrällchans i den här matchen! 1x.

4. Southampton – Aston Villa 1

Southampton mår bra just nu, de har fem raka matcher utan förlust och i den senaste ligamatchen blev det oavgjort mot Liverpool (1-1). Borde ta ligacupen seriöst p.g.a chans för Europaspel. Det gick riktigt dåligt för Aston Villa, man har sex raka förluster i liga och nu har man även sparkat sin tränare Tim Sherwood. Nu ska man även möta en ligakonkurrent, vi spikar Southampton!

5. Atalanta – Lazio 1

Atalanta är fortfarande obesegrade på hemmaplan, de har raden 3-1-0 och man ser riktigt bra ut för dagen. Lazio är det bästa hemmalaget i Seria A, men bortaspelet är fruktansvärt och man har raden 1-0-3 borta. Får det tufft även här och mycket talar för att det blir en hemmavinst för Atalanta men krysset åker med för Lazio är inget skitlag. 1x

6. Frosinone – Carpi x

Ett möte mellan de två nykomlingarna i Seria A, de båda lagen slåss i botten av ligan redan. Konstigt nog så har Frosinone blivit favoriter här, det här är en helt öppen match och utgångstipset blir krysset. Men en helgardering är att rekommendera.

7. Hellas Verona – Fiorentina 2

Fortfarande ingen vinst för Verona i ligan, man har Luca Toni som vann skytteligan förra säsongen på skadelistan och man är otroligt uddlösa utan han i offensiven. Fiorentina hade det tungt förra veckan men både förlust mot Roma (2-1) och förlust mot Poznan (2-1) i EL. Har en otroligt bra chans här för att komma tillbaka i vinnarspåret och vi spikar Fiorentina utan tvekan.

8. Milan – Chievo

Det blev vinst senast för Milan när man mötte Sassuolo (2-1) på San Siro, annars har det inte gått så speciellt bra och man ligger på 10:e plats i ligan. De har dock blivit lite för stora favoriter ändå. Chievo ligger på 11:e plats i ligan, är inne i en tuff period med två raka förluster. Men annars ett lag som mycket väl kan slå Milan, vi går emot favoritskapet och kör på x2.

9. Napoli – Palermo 1

Napoli har sex raka vinster, då har man även slagit topplag som Juventus (2-1) och Fiorentina (2-1). Man har inte heller några skador på nyckelspelare, har även bara förlorat en match den här säsongen. Palermo är väldigt ojämna, är lite väl för offensiva och jobbar inte speciellt hårt för defensiven. Det brukar straffa sig mot de bättre lagen och vi tror stenhårt på att Napoli vinner den här matchen.

10. Roma – Udinese 1

Roma ligger på 2:e plats i Seria A, en poäng bakom Inter. Man tog en tung seger i senaste omgången mot Fiorentina (2-1). Har dock två jobbiga avstängningar på De Rossi och Salah till den här matchen. Udinese har fyra matcher utan förlust men det är dock mot svagt motstånd. Det blir en tuffare match nu, man får även vara utan anfallarna Zapata och Di Natale. Vi spikar Roma!

11. Torina – Genoa 1

Torino har tappat en del form på slutet, mycket p.g.a att de har förlorat några matcher på bortaplan. Dock så är man fortfarande obesegrade hemmaplan. Genoa är ett av de sämsta lagen på bortaplan och man har bara tagit en poäng totalt på resandefot den här säsongen. Det blir svårt att ta sin första vinst på bortaplan här också. Vi tror på Torino, men krysset ska med p.g.a deras dagsform. 1x.

12. Schalke – Borussia Mönchelgladbach 2

Det är dags för tyska ligacupen, dessa två lag möttes ju i ligan så sent som i söndags och då vann M’gladbach (3-1). Schalke vill självklart ta revansch nu, de tror vi även att de gör. M’gladbach har gått riktigt bra på slutet i Bundesliga, men man har även Champions League att tänka på. Tveksamt om de priotrerar den här cupen, så vi spikar Schalke!

13. Werder Bremen – Köln 2

Werder Bremen satte i helgen stopp på en fem matcher lång förlustrad när man vann över Mainz (2-1). De ligger dock i botten av Bundesliga och fokus måste ändå vara att höja sig i ligan. Köln har gått väldigt bra i Bundesliga i höst, men man har två raka förluster nu. Dock så är en av dessa förluster mot Bayer München så det är inget att skämmas över. Werder Bremen är favoriter i den här matchen och det är fel, vi går emot dem och kör på x2.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login