Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför Holland vs Sverige – Odds & Speltips

odds
VM-kvalet går in på sin sista omgång under tisdagskvällen och det ska avgöras vilka som tar en direktplats och vilka som går vidare till playoff i Grupp A. Vårt svenska landslag har skaffat sig ett fint utgångsläge inför matchen mot Holland och vi kan nog räkna med offensiv fotboll på Johan Cruijff Arena. Vi ger er allt som är värt att veta inför avspark och bjuder även på ett speltips till fint odds.

20:45 Holland – Sverige

Holland är långt ifrån fornstora dagar och har varit en klar besvikelse i detta VM-kval. De har vaknat till mot slutet och tagit tre segrar på de fyra senaste matcherna men läget ser minst sagt hopplöst ut inför kvällens match mot Sverige. För att Holland ska ta sig till playoff krävs det nämligen att de vinner över Sverige med sammanlagt sju mål. Ingenting är omöjligt i fotboll och bollen är rund, men uppförsbacken är minst sagt brant. Holland har förvisso tagit ett par storsegrar på hemmaplan i detta VM-kval men vi ska nog inte jämföra Sverige med ett Luxemburg till exempel, speciellt inte efter den senaste omgången.

Kikar vi till truppläget hos hemmalaget så ser det faktiskt väldigt bra ut på skadefronten. De ställde en mycket stark startelva på planen i senaste 3-1 vinsten mot Vitryssland och en liknande elva är att förvänta idag. Framåt får vi troligen se Robben, Janssen och Babel så det gäller för den svenska backlinjen att vara på tårna från start.

Möjlig startelva Holland: Jasper Cillessen – Daryl Janmaat, Virgil van Dijk, Karim Rekik, Daley Blind – Tonny Vilhena, Davy Pröpper, Georginio Wijnaldum, – Arjen Robben, Vincent Janssen, Ryan Babel

Sverige har stått för ett godkänt kval hittills och är nu väldigt nära ett avgörande playoff om en biljett till VM nästa år. Tyvärr för svensk del är det redan klart att vi inte blir seedade så motståndet blir antingen Portugal, Schweiz, Italien, Danmark eller Kroatien. Inget drömmotstånd direkt med tanke på vilken form dessa lag besitter. Nu ska det nämnas att vi fortfarande har chans på en direktplats till VM men att Frankrike ska tappa poäng hemma mot Vitryssland känns ungefär lika troligt som att Holland vinner med 7-0 i kvällens match. Fin insats mot Luxemburg senast men i kväll lär det mesta handla om försvar från start hos blågult. Det finns ingen anledning till att ge Holland några förhoppningar så det gäller att hålla emot första kvarten.

Kikar vi till skadeläget hos blågult finns det ett par bekymmer i truppen. Jimmy Durmaz och Christoffer Nyman är båda skadade och kommer inte till spel i kväll. Sedan tidigare har även Pontus Jansson tvingats kasta in handduken och han ersätts av Sebastian Holmén. Dessutom sätter vi ett litet frågetecken för både Mikael Lustig, Emil Krafth, Martin Olsson, Albin Ekdal och Ludwig Augustinsson som dragits med småskavanker den senaste tiden.

Möjlig startelva Sverige: Robin Olsen – Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg – Marcus Berg, Ola Toivonen

Odds & Speltips

Om vi kikar på marknaden för odds så är Holland favoriter och ska så vara. För Sveriges del så spelar det ingen större roll med en 5-0 förlust om det skulle vara så. Det handlar helt enkelt om att hålla ner siffrorna. Någon målsnål match tror vi dock inte på. Holland kommer sätta allting på ett kort och det lär öppna upp den här matchen ordentligt. Över 3,5 mål till ett fint odds på 2,24 hos Betsafe hugger vi utan att blinka!

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login