Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Helgens matcher på stryktipset v.40

stryktipset
Stryktipset är tillbaka under lördagen och med vila i de större ligorna ute i Europa får vi se matcher från VM-kvalet samt engelska League One. Vi inleder med en väldigt stor favorit i form av Sverige och sedan duggar favoriterna tyvärr tätt över kupongen. Ingen större utdelning att vänta med andra ord men vi jagar 13 rätt i vanlig ordning. Låt oss dra igång!

Match 1. Sverige – Luxemburg

Vi inleder stryktipset med en riktigt stor favorit då vårt svenska landslag tar emot Luxemburg hemma på Friends Arena. Mycket på spel och det är endast tre poäng som gäller för blågult. Många skador i truppen för tillfället men samtidigt är inte motståndet det blodigaste. Luxemburg stod för en ruskig kämpainsats mot Frankrike senast och lyckades faktiskt ta en pinne. Innan detta tog de kvalets första seger på hemmaplan mot Vitryssland. Det är dock stor klasskillnad mellan dessa lag så det finns ingen anledning till att gardera. Spik på Sverige!

Match 2. Bulgarien – Frankrike

Bulgarien har fortfarande en liten möjlighet att nå playoff men då är det endast seger som gäller här. Räckte inte alls till mot Holland senast men har spelat betydligt bättre på hemmaplan. Saknar avstängda duon Ivelin Popov och Ivaylo Chochev men i övrigt ser det bra ut. Frankrike stod för ett ordentligt fiasko i senaste kvalmatchen då de kryssade på hemmaplan mot Luxemburg. Skapade tillräckligt med chanser för att vinna men hade ingen skärpa i avgörande lägen. x2 ska räcka långt här!

Match 3. Vitryssland – Holland

Vitryssland är avhängda i botten av Grupp A och har inga som helst chanser att ta sig till VM. Risk för bristande motivation med andra ord och dessutom är Nikita Korzun avstängd. Inget hett segerbud. Holland har stått för ett mindre bra kval så här långt och är piskade att vinna om de ska ta sig till ett playoff. Har ett fint lag på papperet men inte alls fått ut det på planen. Vi streckar x2!

Match 4. Bosnien – Belgien

Belgien är det enda laget som är klart för spel i VM efter facit 7-1-0 så här långt i kvalet. Kan därför bli tal om en del rotation hos gästerna och då är detta en öppen match. Bosnien har allt att spela för då de måste försvara sin andraplats från jagande Grekland. Lite skiftande prestationer i kvalet men laget är riktigt starka på hemmaplan. Vi nöjer oss med 1x!

Match 5. Cypern – Grekland

Två lag som jagar playoff och som helt enkelt måste kliva på för seger här. Båda lagen kommer närmast från en förlust men i övrigt är det Cypern som visat bäst form den senaste tiden med tre vinster på de fem senaste omgångarna. Grekland är väldigt skickliga defensivt men måste nu chansa framåt och det kan straffa sig. Vi helgarderar!

Match 6. Färöarna – Lettland

Två lag som är helt avsågade från avancemang och som nu måste avsluta på ett snyggt sätt. Färöarna tog sin andra kvalseger i senaste omgången men vi ska inte dra för stora växlar på den vinsten då Andorra stod för motståndet. Ska möjligen vara favoriter men inte till 44%. Lettland har inte visat något extra i detta kval men har samtidigt mött väldigt tufft motstånd den senaste tiden. Vi helgarderar och hoppas på bortaseger!

Match 7. Schweiz – Ungern

Schweiz har satt sig i en bra sits inför de avslutande omgångarna då laget tagit åtta segrar på lika många försök. Har dessutom en imponerande målskillnad på 18-3. Har vunnit samtliga fyra hemmamatcher utan att ha släppt in något mål. Ungern är avhängda från kampen om playoff och lär inte resa till Schweiz med någon större motivation. Saknar dessutom avstängda Priskin, Dzsudzsák och Fiola. Ettan är stark och spikas!

Match 8. Charlton – Peterborough

Matchen kommer lottas och bollfördelningen är 12-2-2. Med en streckprocent på dryga 55% för ettan känns det därför som en väldigt bra spik.

Match 9. MK Dons – Bradford

MK Dons har visat fin form på slutet och har klättrat upp till en mittenposition i tabellen med poäng i fyra raka matcher. Har dock inte imponerat allt för mycket spelmässigt och är därmed en favorit i fara. Bradford placerar sig på en tredjeplats i ligan och har imponerat så här långt. Gjorde inte sin bästa match mot Doncaster senast men det räckte till tre poäng i slutändan. Värdet ligger utan tvekan i x2 som streckas!

Match 10. Oldham – Bury

Ytterligare en match som kommer lottas och bollfördelningen är 12-2-2. Stor chans för en etta med andra ord och då måste vi spika till 54%!

Match 11. Oxford – Wimbledon

Oxford var inne i en djup svacka men vände på det senaste mot Peterborough där underläge 0-1 slutade med en 4-1 vinst. Lär vara stärkta efter det och ettan ska därmed räknas tidigt. AFC har en hel del bekymmer för tillfället och framför allt i det offensiva då laget inte gjort mål på tre raka matcher. Har dessutom en del skadebekymmer inför den här matchen och därmed lutar vi oss mot ettan. Spik!

Match 12. Plymouth – Fleetwood

Plymouth har haft det riktigt tungt i League One hittills och placerar sig på en jumboplats i tabellen. Endast en inspelad poäng på de fem senaste matcherna och hela 19 insläppta mål så här långt. Fleetwood Har varvat vinster med förluster hittills denna säsong och har visat lite svag form mot slutet med tre förluster på de fyra senaste matcherna. Är inte ett lag som spelar allt för många oavgjorda matcher och mot ett desperat hemmalag borde det därför räcka med 1 2 på kupongen!

Match 13. Rochdale – Rotherham

Rochdale har hittat formen efter en tveksam start på säsongen och har nu poäng i tre raka matcher. Framför allt har de fått ordning på försvarsspelet som inte funkade inledningsvis på säsongen. Rotherham har blandat prestationer den senaste tiden och mönstret är ganska tydligt. De vinner på hemmaplan men har det desto tyngre på resande fot. Har dock hög kapacitet och vi kan inte blunda för de 26% som tvåan är streckad på. Vi nöjer oss med 1 2 och lämnar sedan in kupongen!

Vårt tips: X2

Spela nu

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login